Island (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Topp 10 reseguider
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-04-28
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
191 x 102 x 9 mm
Vikt
318 g
SAB
Ndc.08
ISBN
9789174251791
Island (häftad)

Island

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2012-04-28

Slutsåld

Oavsett om du reser första klass eller med liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa som Island har att erbjuda. Upptäck de varma källorna och de rykande gejsrarna, upplev det förtrollande norrskenet eller pulsen i huvudstaden Reykjavik, eller gör en längre utflykt till öns unika naturområden med glaciärsjöar, lunnefåglar, vulkaner och vandringsleder. Ta en fisketur, åk på valsafari, besök den världsberömda Blå lagunen eller sjunk ned i det varma vattnet på något av öns många utomhusbad.

Dussintals topplistor - från öns mest storslagna vattenfall till museer, festivaler, barer, restauranger och hotell - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar också tid och pengar. Du hittar snabbt rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken.

Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting. Nu med extra utvikskarta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Island. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst och intressant
    Kent Gustav Klarvik, 5 februari 2014

    Verkar få med det mesta som kan vara intressant att se och uppleva på Island. Rekommenderas starkt för den som tänkt åka till Island.

  2. Jättebra som uppslagsbok och innehöll väldigt bra tips...
    Kaktus, 25 augusti 2013

    Jättebra som uppslagsbok och innehöll väldigt bra tips på både resmål och restauranger. Uppdelad med bra struktur och samma sak återfinns på flera ställen i boken beroende på vad man letar efter (baserat på kategori eller geografi t.ex.) Den extra kartan som följer med är dock inte mycket att hurra för. Det är kopior av de kartor som redan finns i boken och de är alldeles för översiktliga för att vara till någon större nytta, vi skaffade andra kartor på plats.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Island