Turkiets sydvästkust (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Topp 10 reseguider
Antal sidor
144
Utgivningsdatum
2012-03-07
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
192 x 102 x 9 mm
Vikt
200 g
ISBN
9789174251920
Turkiets sydvästkust (häftad)

Turkiets sydvästkust

(12 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-03-07

Slutsåld

Oavsett om du reser första klass eller med liten reskassa tar den här guiden dig raka vägen till det bästa Turkiets sydvästkust - med semesterorter som Alanya, Antalya, Marmaris och Bodrum - har att erbjuda. Upplev spännande antika lämningar och fantastiska stränder eller lär dig mer om Turkiets historia. Besök myllrande basarer, strosa runt i pittoreska gränder och upptäck det bästa nattlivet.

Dussintals topplistor - från de vackraste badorterna till stränder, sevärdheter, basarer och antika lämningar - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar böde tid och pengar. Du hittar snabbt rätt med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken.

Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting. Nu med extra utvikskarta.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Turkiets sydvästkust. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Repetitiv och ytlig
    Zarah, 25 januari 2013

    En helt okej bok, om man inte vill veta så väldigt mycket... Topplistorna är ibland underhållande, ibland helt meningslösa, och boken tenderar att fokusera väldigt intensivt på vissa saker som återkommer om och om igen, snarare än att erbjuda bredd i sina tips.

    Den hänvisar dessutom till andra sidor med beskrivningar av samma sak, som inte är mer informativa än den första var, vilket är ganska irriterande.

    En MYCKET kort ordlista ingår, men den är inte fonetisk och därför f... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner