Irland (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Första klass reseguider
Antal sidor
416
Utgivningsdatum
2014-05-12
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
220 x 129 x 22 mm
Vikt
659 g
SAB
Net.08,914.17
ISBN
9789174252347
Irland (häftad)

Irland

(15 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2014-05-12

Slutsåld

Irland är både Dublin, med sevärdheter, restauranger och nöjesliv, och byarna med lokala pubar och de historiska minnesmärkena. Det är det böljande landskapet med spektakulära utsikter och dramatiska kustlinjer. Och glöm inte Nordirland och Belfast, som under senare år genomgått en kulturell pånyttfödelse. Här presenteras Irlands många ansikten region för region. Med utförliga texter och översiktskartor eller perspektivteckningar av viktiga platser och byggnader hjälper guiden dig att hitta till det du drömt om att uppleva, och den omfattande texten innehåller allt från historia och kultur till shopping och nöjesliv. Här finns förslag på vandringar och tematiska utflykter och du får hjälp att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna, pubarna och butikerna. Med ett generöst antal foton, illustrationer och kartor är detta en oumbärlig guide och en garanti för en lyckad resa till den gröna ön.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Irland. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Perfekt till resan.
    Carina, 21 juli 2015

    Perfekt att ta med på Irlandsresan. Dock onödigt av oss att även köpa boken om Dublin i samma serie. All information fanns i denna bok.

  2. Bra resebok då vi åkte till den gröna ön
    Cissi, 12 november 2014

    Mycket bra bok, vi fick tex tips om lämpliga restauranger i Galway som blev hemskt uppskattade i min fiskälskande familj. Mycket annan information som var nyttig att läsa inför resan och på flyget. Tack och lov för att vi hann få den precis innan vi for.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Irland