Med familjen i London (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Familjeguide
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2013-03-05
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
223 x 148 x 15 mm
Vikt
570 g
SAB
Nez London.08
ISBN
9789174252590

Med familjen i London

(7 röster)
Häftad,  Svenska, 2013-03-05

Slutsåld

Upptäck London tillsammans! Fängslande historia, fantastiska museer, vackra parker och teater i världsklass - den här storstaden har massor om nöjen för alla åldrar. I Westminster får man en glimt av det kungliga London och kan besöka Buckingham Palace, drottningens residens. Inte långt härifrån ligger National Gallery, där barnen snabbt förvandlas till konstexperter. Gå vidare till Regent"s Park, i närbelägna Bloomsbury. Här finns äventyrslekplatser, en sjö och en friluftsteater, och det kan vara svårt att få barnen att slita sig härifrån. I parken kan man nästan ana lejonens rytanden från närbelägna Londons zoo, där det finns ett gorillahägn, ett litet zoo för barn och en "pingvinstrand".

Boken innehåller alla de stora sevärdheterna och lyfter särskilt fram sådant som kan vara intressant eller spännande för barn. Här ges tips på barnvänliga hotell och matställen, och aktiviteter som är roliga för alla åldrar. Barnens intresse väcks med hjälp av fascinerande fakta och kuriosa, frågesport, skojiga bilder och kluriga uppdrag i spalten "Bara för barn". Guiden tipsar även om saker man kan hitta på om det regnar, och ger förslag på vart man kan gå när barnen behöver springa av sig.

Första Klass Familjeguider är den perfekta följeslagaren för föräldrar som vill upptäcka världen tillsammans med sina barn, och ger de bästa förutsättningarna för att hela familjen ska kunna njuta av resan.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »