Wien (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Topp 10 reseguide
Utgivningsdatum
2016-02-10
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
192 x 102 x 10 mm
Vikt
240 g
SAB
Nfbz Wien.08
ISBN
9789174253962
Wien (häftad)

Wien

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2016-02-10

Slutsåld

Oavsett om du reser första klass eller med liten reskassa, tar Topp 10-guiden dig raka vägen till det bästa Wien har att erbjuda. Utforska Stephansdomen, Schönbrunn och Hofburg, eller njut av lipizzanerhästarna på Spanska ridskolan. Missa inte de viktigaste museerna eller barnens favoriter. Dussintals topplistor - från sevärdheter till parker, gallerier, restauranger och hotell - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Listan över saker man bör undvika sparar både tid och pengar. Hitta rätt utan problem med hjälp av de detaljerade utvikskartorna och de många mindre kartorna inne i boken. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Wien. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Tydlig,informativ, bra kartbilder
  Göran Hermansson, 19 oktober 2018

  Jag tycker den verkar väldigt lättsam och bra. Vi har just börjat använda den i en studiecirkel inom PRO för planerad resa till Wien.

 2. Wien

  Något liten text, men man köpa förstoringsglas för att se på kartorna. i övrigt mycket informativt innehåll. ser fram emot att åka dit.

 3. Wien för nybörjare
  Jan Jälkinger, 28 mars 2017

  Boken är bra och lättillgänglig. Man kan lätt se vilka attraktioner som lockar mest och vilka man kan spara till ett annat besök. Den är ovärderlig att ha med på en resa. Ändå saknar jag en inledande "överblick" = hur staden är uppbyggd, var (geografiskt) bör man bo, hur tar man sig fram i staden och till attraktioner utanför staden och lite snabbtips som om man ska köpa entrébiljetter hemifrån. Allt det här plockar man lätt ihop när man gått igenom hela boken, men för min del skulle jag gärna se en sammanfattande inledning.

Visa alla 3 recensioner