Paris (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Topp 10 reseguide
Utgivningsdatum
2016-11-29
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
191 x 103 x 12 mm
Vikt
284 g
SAB
Njz Paris
ISBN
9789174254495

Du kanske gillar

Paris (häftad)

Paris

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2016-11-29

Slutsåld

Oavsett om du reser första klass eller med en liten reskassa, tar guiden dig raka vägen till det bästa Paris har att erbjuda. Upptäck museerna och gallerierna, Louvren och Sacré-Coeur, ta en kaffe på ett trottoarkafé, utforska barnens favoriter eller strosa längs boulevarderna. Gör en utflykt till Versailles. Dussintals topplistor - från smultronställen värda en omväg, till sevärdheter, marknader, hotell och affärer - ger all den expertkunskap som du som besökare kan behöva. Du hittar snabbt rätt med hjälp av den detaljerade och löstagbara utvikskartan och de många mindre kartorna inne i boken. Vad du än söker - här är din guide till 10 i topp av allting. Extra utvikskarta ingår!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Paris. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bok inför kommande resa
    Siv Annelie Eriksson, 7 mars 2018

    Det verkar vara en bra och lättläst bok till vårt kommande rese mål. Vi har haft denna serien på våra andra resor och varit mycket nöjd.

  2. Semester
    Tomtemor, 9 januari 2018

    En bra och lättläst bok om vårt kommande semester-mål. Har använt den här serien på andra resmål och varit mycket nöjd. Nu hoppas vi att vi är lika nöjda efter den här semestern.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Paris