Thailands öar och stränder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Första klass reseguider
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2016-11-29
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
220 x 130 x 20 mm
Vikt
636 g
SAB
Nocb.08
ISBN
9789174254563
Thailands öar och stränder (häftad)

Thailands öar och stränder

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2016-11-29

Slutsåld

Välkommen till Thailands soldränkta öar och natursköna kustlinje, med miltals av vit sand varvad med azurblått vatten, frodiga nationalparker och vackra korallrev. Landets rika kulturarv avspeglas i de praktfulla templen, palatsen och livfulla högtiderna. Längs den långa och varierade kuststräckan ligger ljuvliga tropiska öar av varierande storlek, från stora och välkända Phuket till pytteöar med några ensamma palmer. Huvudstaden Bangkok är en språngbräda för badorterna längs kusten och en pulserande miljonstad som lockar besökare med sina tempel, palats, färgstarka marknader, glänsande gallerior och sjudande nattliv.

I den här boken presenteras den thailändska kustens och öarnas skiftande karaktär, region för region. Med utförliga texter, översiktskartor och perspektivteckningar av viktiga platser och byggnader hjälper boken dig att hitta till det du drömt om att uppleva. Här ges förslag till utflykter och stadsvandringar, och den matnyttiga informationen i boken gör det lätt att planera sin rundresa, liksom att hitta till de bästa hotellen, restaurangerna och butikerna.

Med ett generöst antal foton, illustrationer och kartor är detta en omistlig guide och en garanti för en lyckad resa till ett av Asiens mest fascinerande länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Thailands öar och stränder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Informativ och fint illustrerad
    Sandra Lundell, 16 oktober 2017

    Bra bok med bra tips, fina bilder och fina illustrationer. Mycket informativ. Bra pris i jämförelse med bokhandeln. Extra plus i kanten att Bring Citymail delar ut paket i brevlådan alternativt ringer på om paketet inte går ner så att man slipper åka till ombud.

Visa alla 1 recensioner