Polen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Berlitz reseguider
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2016-08-10
Förlag
Reseförlaget
Dimensioner
150 x 105 x 8 mm
Vikt
148 g
SAB
Nmb.08
ISBN
9789174254662
Polen (häftad)

Polen

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad Svenska, 2016-08-10
120
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Fakta om Kraków, Warszawa, Zakopane, Gdansk, Poznan, Torun och mycket mycket mer, liksom om historiska minnesmärken och monument. Berlitz klassiska reseguide är fullmatad med information om allt som det klassiska kulturlandet har att erbjuda resenären. Den är lätt att läsa - och lätt att använda.

Här får du en historisk översikt och vägledning till alla viktiga sevärdheter. Du får tips om kultur- och sportevenemang, festivaler, nöjen och shopping, liksom förslag på spännande rundresor och utflykter. Här hittar du också information om hur transportmedlen fungerar, var turistbyråerna ligger, vad du gör i en nödsituation eller vid sjukdom. Aktuella tips på hotell och restauranger, liksom detaljerade kartor finns också i boken.

Allt i färg och praktiskt fickformat. Guiden hjälper dig att få ut det mesta av din resa till Polen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Polen
 2. +
 3. Arkitektens handbok 2021

De som köpt den här boken har ofta också köpt Arkitektens handbok 2021 av Anders Bodin, Jacob Hidemark, Martin Stintzing, Sven Nyström (häftad).

Köp båda 2 för 629 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Polen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Några dagar i Kraków

  Jag kan bara uttala mig om den del som jag ville ta del av, Kraków med omgivningar. Den ger kortfattad, lättöverskådlig information om det man som turist vill få möjlighet att se. Denna bokserie är generellt bra.

 2. Krakow besökare
  Tommy Samuelsson, 9 april 2019

  Blir vårt första besök i Polen. Bedömer att boken ger en bra sammanfattning av Krakow. Vi är mest intresserad av trevliga besöksmål, shopping och restauranger och publiv. Får se hur aktuella tipsen är när vi kommer dit. Restauranger kan ju byta ägare ganska ofta...

 3. Husbilsturist

  Eftersom det är många som åker med husbil, skulle man önska att det fanns information som kan vara till nytta för husbilsturister. T ex vägar som är direkt olämpliga att köra eller kanske vilka vägar man bör välja. Skulle även vara bra att veta hur parkeringarna vid t ex saltgruvan och Auschwitz ser ut.

 4. Solfläckar.
  Lars Larsson, 29 september 2016

  Trots en alldeles ny upplaga blir man lite besviken,eftersom det mest handlar om de stora städerna. Var har t.ex. information om Hitlers Varglya utanför Gizycko tagit vägen? Absolut ett turistmål framför allt för lite äldre resenärer. Annars är det mesta bra!

 5. Kommunikationsmöjligheter i Polen och städerna

  Kommer inte att köpa liknande guideböcker vid kommande resor.
  Vi saknade uppgifter om järnvägsnätet i Polen. Framförallt från de stora städerna ut
  till landsbygden och småorter

Visa alla 5 recensioner