Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2009-12-18
Förlag
Bonnier Pocket
Medarbetare
Lindeberg, Eva (form)
Dimensioner
170 x 110 x 15 mm
Vikt
115 g
SAB
Ijz Andersson, Jessica
ISBN
9789174290639
När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var (pocket)

När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var

(16 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2009-12-18

Slutsåld

Hur gick det till när sångerskan Jessica Andersson hamnade i Fame Factory? Hur kändes det när hon som nybliven mamma med duon Fame helt otippat gick och vann Melodifestivalen? Men framför allt, med tanke på den framgångsrika artistkarriären: Varför har Jessica Andersson aldrig riktigt glada ögon?
Blicken röjer minnen från en otrygg barndom. Jessica och hennes syskon växte upp med sin missbrukande mamma och mammans mer eller mindre våldsamma män. Syskonskaran splittrades när de placerades i olika fosterhem. En enda sak har Jessica Andersson alltid varit säker på. Att hon kan och vill sjunga. Att hon ska sjunga. Jessica skulle visa dem som sa att hon "skulle sluta som sin mamma". Så blev det också. Lena Katarina Swanberg har skrivit en stark berättelse där sorg och glädje går om varandra i Jessica Anderssons liv. En riktig Askungesaga om växande självkänsla och den svåra vägen mot balans.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Gripande

  Bokens titel säger vad den handlar om, att hon lyckas bli en hel människa trotts allt hon har varit med om visar bara vilken stark person hon är och att inte bli bitter på sin biologiska mamma är storsint. Hon berättar själv att hon aldrig hade klarat av att bli den hon är utan hjälp från sina senaste fosterföräldrar.

  Jag kan också rekommendera läsare som tycker om att läsa självbiografi

  Kriget är slut med Morgan Alling
  Dansa för oss med Michael Nyqvist.

  Ekenäs 30/4 2014

  Lisbeth Johansson

 2. Jag har alltid gillat Jessica A. Och att sedan få läsa...
  Roger, 7 januari 2014

  Jag har alltid gillat Jessica A. Och att sedan få läsa hennes historia, det var en helt otrolig resa hon varit med om! Stackars alla människor som haft det som hon!

 3. Personligt skrivet, en bok som berör
  Missvivi, 12 december 2011

  Jag hade inga höga förväntningar på denna boken och blev väldigt förvånad över hur mycket den berörde mig !
  Jessica är väldigt ärlig och personlig i sin berättelse av sin uppväxt och även om hennes barndom var väldigt tragisk ,så får man inte känslan av att hon söker sympati. Det känns som om hon snarare skriver för att själv förstå många av de tragiska saker som hänt henne.
  Mycket bra & lättläst bok!

 4. bra
  nillan, 2 juli 2010

  Öppen bok. Intressant om Jessicas liv.

Visa alla 4 recensioner

Bloggat om När kalla nätter plågar mig med minnen av...