Den man älskar (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
362
Utgivningsdatum
2010-01-15
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Susan Gillberg
Originaltitel
Love the one you're with
Medarbetare
Carlsson, Hannah (form)
Dimensioner
178 x 109 x 23 mm
Vikt
220 g
SAB
Hce
ISBN
9789174290745
Den man älskar (pocket)

Den man älskar

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2010-01-15

Slutsåld

Ellen Dempsey har allt: en våning i New York, en framgångsrik karriär som fotograf, och inte minst underbare maken Andy. Ellens äktenskap inte bara verkar perfekt, det är perfekt.Men tre månader in i det lyckliga äktenskapet springer Ellen på Leo - första kärleken som bara försvann ur hennes liv efter ett bråk en nyårsnatt för sju år sedan. Leo, som helt utan förklaring lämnade henne hjärtekrossad och bitter. Det ena leder till det andra. Ellen börjar ifrågasätta det liv som hon lever tillsammans med Andy ... För om Andy är den stora kärleken, varför kan hon då inte glömma Leo?Den man älskar är en kärleksroman med humor och hög igenkänningsfaktor. Emily Giffin skriver med värme och intelligens om ämnen som berör oss alla.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den man älskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4.
    Britt-Marie Kullin, 19 juli 2010

    En charmig, kärleksfull, rolig, välskriven, insiktsfull, rörande, oförutsägbar, sorglig, och jättebra roman/chick lit/kärleksroman! Kan helt klart rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emily Giffin