Lyckan är en sällsam fågel (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
551
Utgivningsdatum
2010-02-15
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Maria Björkman
Originaltitel
La Consolante
Medarbetare
Mattson, Marina (form)
Dimensioner
180 x 110 x 27 mm
Vikt
270 g
SAB
Hce
ISBN
9789174290783
Lyckan är en sällsam fågel (pocket)

Lyckan är en sällsam fågel

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
Pocket Svenska, 2010-02-15

Slutsåld

Efter den enorma internationella framgången med Tillsammans är man mindre ensam kommer Anna Gavalda med ännu en tjock roman om människor som fått sina törnar i livet men som finner tröst i varandra. I centrum står Charles, arkitekt med många prestigefyllda uppdrag men mindre framgångsrik i sitt privatliv. Han är snart 50, han är trött och hans relation med Laurence blir allt kallare. Så får han ett brev, Anouk är död, och minnena väller över honom. Han söker sig tillbaka mot händelser och människor i sin ungdom, och möter på vägen Kate, en kvinna full av liv och vitalitet. Men även Kate har prövats av livet. Kate och Charles dras till varandra men inget är givet på förhand?Alla som rördes av Gavaldas förra roman känner igen sig i det moderna språket, i humorn, känslostyrkan och medkänslan. Lyckan är en sällsam fågel kommer på många språk och har i Frankrike redan sålts i över 600 000 exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Lyckan är en sällsam fågel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Obra
  Maja, 29 maj 2011

  Med förväntan öppnade jag den här boken efter att ha läst "Tillsammans är man mindre ensam". Jag höll ut i cirka femtio sidor men sedan gav jag upp.

 2. Lägg den inte ifrån dig!
  Malin, 20 maj 2011

  Jag är så glad att jag inte slutade läsa när jag kände att början var lite trög. Andra hälften av boken är så underbart finstämd och personernas möten berörde mig djupt. Den här boken är till och med ett snäpp bättre än Tillsammans är man mindre ensam.

 3. Blev bättre och bättre
  Jenny, 12 april 2010

  Först tyckte jag inte alls att den var så bra, inte alls som Gavaldas tidigare böcker. Men allteftersom så växte den och blev bättre tills man inte kunde lägga den ifrån sig. En väldigt speciell bok om speciella, och samtidigt vanliga, människor.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Anna Gavalda

Bloggat om Lyckan är en sällsam fågel