Tidsresenärens hustru (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
466
Utgivningsdatum
2011-02-08
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Sven Christer Swahn
Originaltitel
The time traveler's wife
Dimensioner
178 x 110 x 28 mm
Vikt
240 g
SAB
Hce
ISBN
9789174292008
Tidsresenärens hustru (pocket)

Tidsresenärens hustru

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2011-02-08

Slutsåld

Henry är en stilig, bohemisk bibliotekarie som älskar punkmusik. Clare är konstnär med en passion för storslagna pappersskulpturer och thaimat. De möts för första gången när Clare är 6 år och Henry är 36 och gifter sig när Clare är 22 år och Henry 30. Det låter otroligt, men är sant. Henry lider nämligen av en genetisk åkomma som får honom att ofrivilligt resa i tiden. Plötsligt ställer hans genetiska klocka om sig och han kastas framåt eller bakåt i tiden. Och Clare kan inget annat än att vänta på hans återkomst.Henrys tidsresor är en hemlighet som svetsar samman de älskande trots alla smärtsamma avsked. Kampen mot Henrys sjukdom blir en kamp för att hålla fast tiden, livet självt. Tidsresenärens hustru formar sig till en berättelse om ögonblickets skönhet såväl som dess skörhet. Det är en historia om separation och saknad, men också om en närvaro så stark att den spränger alla gränser.Audrey Niffenegger är bildkonstnär och undervisar i bokkonst vid College Chicago Center i USA. Hennes debutroman Tidsresenärens hustru har uppmärksammats stort världen över. Boken är såld till 25 länder och den har veckovis legat på bestsellerlistor i USA, Storbritannien och Tyskland.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Tidsresenärens hustru. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fin och underbar historia
    Frida, 11 mars 2011

    I Tidsresenärens hustru får man följa Henry och Claire och deras relation. Jag blev varm i hjärtat när jag läste den, och det är svårt, om inte omöjligt, att lägga den ifrån sig. Jag rekommenderar varmt den här boken. Det är en fin historia skriven på ett strålande sätt. Läs den du också!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Audrey Niffenegger