Julia (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
488
Utgivningsdatum
2012-05-10
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Ylva Mörk
Originaltitel
Juliet
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
270 g
SAB
Hce
ISBN
9789174292602

Du kanske gillar

Julia (pocket)

Julia

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket Svenska, 2012-05-10

Slutsåld

Julia är en gripande roman om en ung kvinna som upptäcker att hennes familjs historia sträcker sig hela vägen till världslitteraturens mest berömda kärlekspar.

Julie Jacobs ärver en nyckel till ett bankfack i Italien, och kommer därmed en fascinerande familjehemlighet på spåren. Snart inleds ett vindlande och riskabelt sökande efter sanningen om Julies släkting Giulietta, vars kärlekshistoria med Romeo skakade det medeltida Siena i sina grundvalar. I mötet med ättlingar till de rivaliserande familjerna i Shakespeares odödliga verk inser hon att den förbannelse som uttalas i dramat nu vilar över hennes själv och att bara Romeo kan rädda henne - men var är han?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Julia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra bok! Precis som det står i fakta rutan, "Da...
    Natalie, 6 december 2013

    Jättebra bok! Precis som det står i fakta rutan, "Da Vinci koden möter Shakespeare in love". Den kan vara lite seg i början, men ge den en chans. För det är allt en spännande bok, blandat med en "feel-good" känsla.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Fortier