Hundar, hus och hjärtats längtan (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
429
Utgivningsdatum
2012-10-15
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Walking back to happiness
Medarbetare
Hammarström, Helena (form)
Dimensioner
178 x 110 x 27 mm
Vikt
226 g
ISBN
9789174292862
Hundar, hus och hjärtats längtan (pocket)

Hundar, hus och hjärtats längtan

(157 röster)  |  Läs 18 recensioner
Pocket Svenska, 2012-10-15
54
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Juliet har nyligen förlorat sin älskade man Ben. Endast trettioett år gammal och änka stannar livet för Juliet. Hon isolerar sig hemma och tillbringar dagarna framför teven. Desperat försöker hon följa råden i olika självhjälpsböcker och väntar förhoppningsfullt på den magiska ettårsdagen då hon enligt böckerna ska ha lämnat det värsta bakom sig.Hennes syster Louise lever ett på ytan perfekt liv. Hon är gift med framgångsrika egenföretagaren Peter, de har lilla sonen Toby och lever i ett snyggt, toppstylat hem. Men sedan barnet kom saknar Louise något i sitt äktenskap ?När mamma Diane lyckas locka ut sin ena dotter, Juliet, på hundpromenader, först med den egna lilla terriern Minton och snart även med andra hundpersonligheter i grannskapet, börjar det hända saker ?Utan att Juliet vet hur det gått till, har hon plötsligt ansvar för en mängd hundar, katter och krukväxter som behöver omvårdnad när ägarna är bortresta. Dessutom får hon energi över till att börja renovera det viktorianska hus som hon och Ben köpte tillsammans. Med hjälp av Lorcan, en god vän till den stökiga men trevliga rockmusikälskande storfamiljen i huset intill, tar Juliet tag i ett rum i sänder - något som verkar ha samma terapeutiska inverkan på hennes liv som hundpromenaderna har.Systrarnas vägar korsas under jakten på lycka och en attraktiv man kommer att spela en alltmer avgörande roll i sammanhanget.En hjärtevärmande berättelse, precis som den älskade förra boken. Lucy Dillon när hon är som bäst!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hundar, hus och hjärtats längtan
 2. +
 3. Och så levde de lyckliga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Och så levde de lyckliga av Lucy Dillon (pocket).

Köp båda 2 för 108 kr

Kundrecensioner

Det finns 18 recensioner av Hundar, hus och hjärtats längtan. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ännu en bra bok av Lucy Dillon
  Daniella L, 20 april 2016

  Ytterligaren en bok som gör en på gott humör och som man inte vill sluta läsa - nu måste jag läsa alla hennes andra böcker :-)

 2. Romantik och hundar
  Dalarna, 1 oktober 2015

  Trodde jag hade läst boken tidigare men det visar sig vara "gamla bekanta" som dyker upp i boken.
  De personer som jag tidigare läste om i hennes bok "Hemlösa hundar.... " dyker upp ibland i boken utan för den skull vara huvudpersoner i denna bok. Jag har fallit pladask för Lucy Dillons böcker och tycker de är lättlästa och vardagliga.

 3. Gobok
  Lena Hejdenberg, 21 januari 2015

  Lättläst, mysig, snäll o härligt kul mellan varven så jag vill varmt rekomendera den till alla som önskar en gobok att ösa trevligheter ur!

 4. Kärlek och hundar
  Birgitta Svartling, 12 september 2014

  Lucy Dillon har gjort det igen. skrivit en fantastisk bok om Kärlek, hundar, omöjliga relationer och vänskapsband. Människor som inte skulle möts om det inte var för hundarna.

 5. Trevlig läsning
  Karin, 29 maj 2014

  En trevlig bok med sympatiska karaktärer som man önskar det ska gå bra för. Lätt att läsa och svår att lägga ifrån sig.

 6. Juliet och hennes man Ben hade det perfekta...
  Bokälskaren, 28 december 2013

  Juliet och hennes man Ben hade det perfekta äktenskapet, och hela hennes värld rasar när han en dag plötsligt och oväntat dör i en hjärtinfarkt. Kvar är Juliet och deras hund Minton, med en förlamande sorg och i ett renoveringsobjekt till hus. Ben, som var trädgårdsmästare, hade storslagna planer för trädgården, men när det gällde huset påstod han att han hade alla planer i huvudet, planer som Juliet nu aldrig kan dela, och på något sätt känns det som ett svek mot Ben att på egen hand ta itu ... Läs hela recensionen

 7. Boken är fantastisk! Passar alla som tycker om att...
  zara , 9 december 2013

  Boken är fantastisk! Passar alla som tycker om att läsa om oväntade förälskelser, man blir så varm i hjärtat när man läser den här boken och när man väl läst ut den så vill man bara ha mer av den här fantastiska författaren! Boken lästes från pärm till pärm utan att ens lyfta blicken en endaste gång! En riktig förälskelse som gör att man tappar mer än andan! Rekommenderas varmt!

 8. Tycker mycket om författarinnans koncept att byta...
  Ylva Palmér, 8 november 2013

  Tycker mycket om författarinnans koncept att byta fokus på huvudpersoner och hundar, de som "Ensamma hjärtan och hemlösa hundar" handlade om finns i denna 2:a bok i periferin och nämns i förbifarten någon gång då och då. Nu är fokus på några av de personer och hundar som fanns i periferin i första boken. Detta gäller även den tredje boken "Och så levde de lyckliga". Ett lite annorlunda grepp som gör att man kommer väldigt nära de människor böckerna handlar om, men bör därför också läsas i "rätt ordningsföljd". En riktig mysbokstrilogi.

 9. En riktig feel-good roman som sveper en långt bort....
  Wiki, 29 oktober 2013

  En riktig feel-good roman som sveper en långt bort. Det är bara till att bädda ner sig i soffan med en gosig filt och en kopp te och njuta.

 10. En lättsam bok som jag utan problem slukade på en dag...
  annmax, 5 augusti 2013

  En lättsam bok som jag utan problem slukade på en dag sittandes i skuggan. Författaren skrev på sådant vis att man lärde känna huvudpersonen ganska direkt i början. Detta höjde markant den glädje och sorg som utspelade sig under läsningens gång. Kan varmt rekommendera denna till någon som är sugen på att slappna av med en bok om hundar, sorg, glädje och kärlek utan överdrivet krångel.

 11. Lika bra o varm om hjärtat som de andra två böckerna....
  Marie Axelsson, 27 juni 2013

  Lika bra o varm om hjärtat som de andra två böckerna. En riktigt feel god bok bra till lata sommardagar

 12. Jag älskar Lucys böcker. De har så mycket värme...
  Tuvan, 18 juni 2013

  Jag älskar Lucys böcker. De har så mycket värme medkänsla och även mycket man kan känna igen sig i. Finns humor i dem. De är lättlästa och svåra att sluta läsa...

 13. Mysig läsning. Kul att känna igen personer från Lucy...
  Fru Gustavsson, 23 maj 2013

  Mysig läsning. Kul att känna igen personer från Lucy Dillons tidigare bok. Trevligt att läsa något annat än deckare. Bra bok.

 14. En trevlig historia med en del komplikationer. En bok...
  Roffe, 1 maj 2013

  En trevlig historia med en del komplikationer. En bok som man blir på gott humör efter att man läst den.

 15. Det här är en sån där genommysig bok som man saknar...
  Martina, 30 april 2013

  Det här är en sån där genommysig bok som man saknar fortsättningen på när den är slut. Kul att den är nutid.

 16. En riktig feel-good bok som jag njöt av att läsa. Jag...
  Lena Arthursson, 25 april 2013

  En riktig feel-good bok som jag njöt av att läsa. Jag kände Juliets sorg och längtan efter att få ordning på huset. Har läst bok 1 i serien också, Ensamma hjärtan och hemlösa hundar, och ser fram emot att få läsa den tredje delen.

 17. Jag tyckte mycket bra om hela serien (3 böcker)....
  Gullvi Jonsson, 15 april 2013

  Jag tyckte mycket bra om hela serien (3 böcker). Feelgood-romaner med trevligt språk, relationer och vardaglig handling. Tidstypiskt persongalleri, den duktiga flickan, stressen med livspusslet och både trevliga och mindre trevliga män, som inte är helt problemfria.

 18. Tycker boken var väldigt bra, hon är så jordnära och...
  Anita Gustavsson, 10 april 2013

  Tycker boken var väldigt bra, hon är så jordnära och skriver sådant som kan hända i
  verkligheten. Att det även är hundar med gör det trevligare., det är ju oxå litet kärlek
  och intriger. Man njuter.

Visa alla 18 recensioner

Bloggat om Hundar, hus och hjärtats längtan