Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Knutas (del 11)
Antal sidor
307
Utgivningsdatum
2014-04-14
Förlag
Bonnier Pocket
Medarbetare
Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
178 x 110 x 20 mm
Vikt
175 g
SAB
Hc
ISBN
9789174293944
Du går inte ensam (pocket)

Du går inte ensam

(141 röster)  |  Läs 9 recensioner
Pocket Svenska, 2014-04-14
55
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Du går inte ensam" är den elfte delen i Mari Jungstedts succéserie om mord mitt i den gotländska idyllen.En varm septembermorgon försvinner treåriga Vilma spårlöst från skönhetssalongen där hennes mamma arbetar. Ingen på den stillsamma kullerstensgatan intill ringmuren tycks ha sett vem eller vilka som förde iväg henne.Kriminalkommissarie Anders Knutas kämpar för att komma tillbaka efter en depression, samtidigt som han och kollegan Karin Jacobsson utforskar sina allt djupare känslor för varandra. När ännu ett barn försvinner, den här gången från höstmarknaden i Hemse, intensifieras utredningen. Karin Jacobsson står inför ett fall som bottnar i djup förtvivlan och förtärande längtan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du går inte ensam
 2. +
 3. Den man älskar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den man älskar av Mari Jungstedt (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Det finns 9 recensioner av Du går inte ensam. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Blandade känslor
  läst mycket, 23 januari 2016

  Gillar verkligen Mari Jungstedts Gotlandsböcker men inför denna känner jag mig väldigt kluven. Den haltar på något sätt . Bra stycken blandas med riktigt pinsamma och karaktärerna griper inte tag i mig. Det blir inte spännande. Provar nog ändå att läsa nästa , men är den likadan som denna så .....

 2. Jungstedt
  JEANETTE BLOMSTER-LÖNBERG, 5 december 2014

  Inte alls så spännande som hennes tidigare böcker varit Hoppas nästa är mer i samma klass som de tidigare. Denna var hennes sämsta

 3. Slutet
  Carina Eriksson, 28 augusti 2014

  Lika lättläst och bra som Jungstedts böcker alltid är, svårt att lägga undan boken när man har börjat läsa den.Spännande från början till slut.
  Det jag inte tyckte om var slutet, så frustrerande när det bara slutar mitt i så jag var tvungen att gå in och tjuvläsa nästa bok på Bokus och då blev jag nöjd. :)

 4. Bra bok
  YA, 14 augusti 2014

  Alltid samma kvalitet på Mari Jungstedts böcker. Spännande så det blir streckläsning. Lättlästa och välskrivna. Denna håller alltså samma standard och miljön med Gotland är så mysig.

 5. Spännande och lite otäck!
  Maria , 2 juli 2014

  Alltid otäckt när barn är inblandade och som här kidnappning. Spännande läsning där man ända in i det sista funderar på vem som är gärningsmannen. Härlig skildring av Gotland.

 6. Inte hennes bästa
  VERONICA HAGLUND, 12 juni 2014

  Jungstedt är min favoritförfattare bland kriminalseriedeckarböckerna men den här var inte en av hennes bästa. Kanske beror det på att det skett endel stora förändringar bland karaktärerna som varit med sedan första boken i serien. Ändå klart bra!

 7. Betyg av Mari Jungstedts " Du går inte ensam"
  Inger L. Morin, 12 juni 2014

  Som vanligt en bra bok av Mari. Den är lite småklurig i början men ganska snart kommer man in i handlingen. Jag sträckläste inte från början,men till slutet var jag tvungen att få veta om min slutsats var den rätta

 8. Riktigt dålig
  Tina, 9 maj 2014

  Ingen spänning (det skulle vara en kriminalroman), bara svammel! Ett hafsverk. Mycket besviken eftersom den känns inte vare sig genomtänkt eller ngn vettig research.

 9. Dags att sluta?
  Bosse, 7 maj 2014

  Det här är ett riktigt bottennapp, enbart ett sätt att rida på tidigare försäljning. Boken slutar dessutom med en cliffhanger så att den kan fortsätta i ännu ett medioker alster.

Visa alla 9 recensioner

Bloggat om Du går inte ensam