Evighetens rand (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Århundradet (del 3)
Antal sidor
1033
Utgivningsdatum
2015-12-08
Upplaga
1
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Peter Samuelsson, Lena Karlin
Originaltitel
Edge of Eternity
Medarbetare
Mattsson, Marina (form)
Dimensioner
178 x 115 x 30 mm
Vikt
473 g
SAB
Hce
ISBN
9789174295177

Evighetens rand

(58 röster)  |   Läs 5 recensioner
Pocket,  Svenska, 2015-12-08
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Evighetens rand är den storslagna finalen på Ken Folletts romantrilogi om fem familjers öden under 1900-talet. Berättelsen, som inleddes med Giganternas fall och Världens vinter, har nu nått fram till de dramatiska årtiondena mellan 1960 och 1989. Familjemedlemmarnas liv flätas samman mot en fond av sociala, politiska och ekonomiska omvälvningar: medborgarrättsrörelsen, Berlinmuren, kriget i Vietnam och Kubakrisen. Det är en tid av passion, revolution och politiskt spel - och av rock'n'roll. Den östtyska läraren Rebecca Hoffman upptäcker att Stasi spionerar på henne och fattar ett hastigt beslut som kommer att påverka hennes familj för resten av livet. Juristen George Jakes blir rekryterad till Robert Kennedys justitiedepartement och befinner sig plötsligt mitt i kampen för medborgerliga rättigheter, samtidigt som han måste utkämpa en annan strid på det mer personliga planet. Cameron Dewar, sonson till en senator, går med på att bli spion för att tjäna de högre syften han tror på, men tvingas inse att världen är en farligare plats än han kunnat ana. Och Dimka Dvorkin, en av Nikita Chrusjtjovs unga medarbetare, dras in i det kalla kriget mellan Sovjetunionen och USA, medan hans syster Tania tar sig från Moskva till Kuba, Prag och Warszawa - och rakt in i historien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Evighetens rand
 2. +
 3. Världens vinter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Världens vinter av Ken Follett (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Evighetens rand. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Suverän
  Anders Johansson, 23 december 2019

  Follet tillhör absolut världseliten beträffande författarskap.En bok som bygger vidare på serien men är av absoluta världsklass.Inponerande och svårt att lägga ifrån sig när man väl börjat att läsa

 2. Historiska händelser
  BR, 30 september 2017

  Mycket intressant att få en lektion och återuppleva historiska händelser under sista hälften av 1900 talet. Fängslande och spännande att följa huvudpersonerna i deras ofta dramatiska vardag.

 3. Intressant historielektion.
  Britta Ulrika Königsson, 26 oktober 2016

  Boken beskriver 1900talets historia efter andra världskriget. Beskriver hur nära ett kärnvapenkrig världen
  var på 60talet. Mycket intressant att följa olika familjer på olika ställen i Europa och USA.

 4. Historia skriven på mycket intressant sätt.
  Marita Källberg, 16 februari 2016

  Mycket intressant med historisk lektion på köpet. Intressanta människor som följs, men beskrivningarna kunde kanske ibland vara lite mer målande. Å andra sidan är boken omfångsrik som den är, men det märks inte. Jag läste snabbt ut den för var nyfiken på vad som skulle hända. Ser fram emot nästa bok.

 5. 1900 tals historia i romanform
  Bengt O Törnlund (Västerås), 28 januari 2016

  Den tar med några av de största händelserna från 1900 - talet. Boken är ganska lättläst, man får följa ett antal släkter som binds samman i boken.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Ken Follett