Begynnelse (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 5)
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2018-06-14
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Lena Karlin, Peter Samuelsson
Originaltitel
Origin
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
180 x 110 x 30 mm
Vikt
270 g
SAB
Hce
ISBN
9789174297089
Begynnelse (pocket)

Begynnelse

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2018-06-14
59
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 99 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Robert Langdon är tillbaka

Varifrån kommer vi?
Vart är vi på väg?

Robert Langdon, professor i religiös symbolik vid Harvard, anländer till Guggenheimmuseet i Bilbao för att närvara vid avslöjandet av en upptäckt som enligt inbjudan kommer att "förändra vetenskapen för alltid". Edmond Kirsch, en fyrtioårig miljardär som blivit världskänd för sina hypermoderna tekniska uppfinningar och djärva förutsägelser, var en gång Langdons student. Nu hävdar han att han funnit svaret på två av mänsklighetens mest omdebatterade frågor.

När den spektakulära presentationen inleds inser Langdon att han och de hundratals andra gästerna står inför ett avslöjande som är långt mer kontroversiellt än de kunnat ana. Men plötsligt exploderar den välorkestrerade kvällen i kaos. Tillsammans med museets eleganta chef Ambra Vidal finner Langdon sig vara måltavla för en okänd fiende som inte skyr några medel för att förhindra att Kirschs banbrytande upptäckt når dagens ljus. Tillsammans flyr Langdon och Vidal mot Barcelona för att knäcka det kryptiska lösenordet som skyddar Kirschs hemlighet innan det är för sent. Under den dramatiska jakten tvingas Langdon navigera bland mystiska koder, nedtystade historiska fakta och religiös extremism.

Efter sensationella bästsäljare som Da Vinci-koden, Änglar och Demoner och Inferno är Dan Brown nu tillbaka med en av sina hittills mest hisnande, banbrytande och underhållande romaner.

"Dan Brown är jätteskicklig på cliffhangers, förvirrande spår, på att korsklippa berättelsen så att man bara måste läsa vidare.

Det är action i halsbrytande fart och Brown har gått framåt [...] Kärnpunkten är 'avslöjandet' i slutet. Brown kunde gett ut 50 sidor separat: de är matiga, tekniskt intressanta och tar upp den heta frågan om artificiell intelligens (på ett dubbelbottnat vis).

Men kika inte i slutet. Att Brown lindar in sitt budskap (som är extatiskt jämfört med det i Inferno) är den väg som gör mödan värd."

Trelleborgs Allehanda
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Begynnelse
 2. +
 3. Inte ett farväl

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inte ett farväl av Michael Connelly (pocket).

Köp båda 2 för 114 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Begynnelse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Langdon i Spanien
  Ulla Terling, 28 augusti 2018

  Intrigerande och lättläst mordgåta kring nu aktuella Francos gravmomument, artficiell intelligens AI och jordens och livets begynnelse. Kanske en framtidsvision?

 2. Kittlande
  Lizbeth Macsik, 7 augusti 2018

  Jag gillar hans konspirationsteorier. Kittlar fantasin. Han är duktig på att från sidan ett få läsaren att inte vilja sluts läsa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Dan Brown

Bloggat om Begynnelse