Den frusna trädgården (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2018-10-11
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Micka Andersson
Originaltitel
Winter Garden
Medarbetare
Form, Jojo (form)
Dimensioner
178 x 110 x 25 mm
Vikt
221 g
SAB
Hce
ISBN
9789174297379
Den frusna trädgården (pocket)

Den frusna trädgården

(24 röster)  |  Läs 4 recensioner
Pocket Svenska, 2018-10-11
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Den frusna trädgården är en rörande berättelse om två systrar som upptäcker att deras mor bär på hemligheter som de aldrig hade kunnat föreställa sig.

Systrarna Whitson är så olika två syskon kan bli. Meredith har stannat kvar i den trygga lilla småstaden, gift sig, skaffat barn och så småningom övertagit ansvaret för familjens äppelodling. Den rastlösa, orädda Nina är däremot på ständig resa till världens oroshärdar i sitt yrke som krigsfotograf.

När systrarnas far plötsligt blir svårt sjuk återvänder de till barndomshemmet och konfronteras med sin kyliga, avståndstagande mor, Anya. Nina blir besatt av att få henne att berätta hela den hemlighetsfulla saga hon så många gånger har påbörjat för sina döttrar, men aldrig riktigt lyckats avsluta. Därmed inleds en resa genom moderns ryska förflutna, som tar systrarna längre än de någonsin hade kunnat ana och som kommer att ändra deras uppfattning om vilka de själva är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Den frusna trädgården. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare.
  Majal, 5 oktober 2021

  Mycket spännande och gripande läsning, tårarna flödade vid vissa skildringar. Fick dock läsa några kapitel innan handlingen riktigt grep tag i mig, därefter var boken svår att lägga i från sig.

 2. Gripande människoöden
  Béatrice B, 1 maj 2021

  Många människor bär på otroliga historier, denna bok berör en av dem vilket utöver att vara en fantastisk berättelse även berättar den fruktansvärda sanning som under andra världskriget var verklighet för miljontals ryssar. Otroligt gripande och kärleksfull berättelse. Rekommenderas starkt!

 3. Intressant bok!
  Maria D, 8 april 2021

  Sträckläste boken på två dagar. Det är bra betyg. Ibland fick jag fick bläddra tillbaka och kolla vad som hänt tidigare i boken för att kunna följa med i händelserna. Boken rekommenderas!

 4. En bok man inte glömmer
  Birgit, 26 december 2018

  Man blir tagen av denna bok kanske lite segt i början men streckläsning senare. Ett människoöde man inte glömmer i första taget.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kristin Hannah