På öppet hav (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Familjen vid Chesapeake Bay (del 1)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Maya Danielsson
Originaltitel
Sea swept
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
180 g
SAB
Hce
ISBN
9789174297430
På öppet hav (pocket)

På öppet hav

(40 röster)
Pocket Svenska, 2019-01-10
69
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Anna Spinelli känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre adopterade bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som återvänt hem efter faderns död i en bilolycka. Men socialarbetaren Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars siste skyddsling, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften.

Cameron Quinn hade precis som sina bröder en tuff uppväxt, innan Raymond och Stella Quinn adopterade honom. Motvilligt har han nu lämnat sitt jetset-liv i Europa för att uppfylla sin adoptivfars sista önskan - att ge samma trygghet till den tilltufsade Seth. Cam måste lära sig hur man tar hand om en tioårig pojke, och han måste lära sig att samarbeta med sina båda bröder. Samtidigt bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av rykten. Illvilliga tungor försöker svärta ner Raymond Quinns minne. Och inte blir det lättare när den bestämda och livfulla Anna Spinelli kliver in på gården - och rakt in i Camerons hjärta.

På öppet hav är den första delen av fyra i Nora Roberts serie Familjen vid Chesapeake Bay. I de tre följande romanerna Under fallande stjärnor, En trygg hamn och Vid horisonten har Ethan, Phillip och Seth huvudrollerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På öppet hav
  2. +
  3. Under fallande stjärnor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under fallande stjärnor av Nora Roberts (pocket).

Köp båda 2 för 138 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nora Roberts