På öppet hav (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Familjen vid Chesapeake Bay (del 1)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2019-01-10
Förlag
Bonnier Pocket
Översättare
Maya Danielsson
Originaltitel
Sea swept
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
178 x 110 x 21 mm
Vikt
180 g
SAB
Hce
ISBN
9789174297430

På öppet hav

(56 röster)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-01-10
89
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Anna Spinelli känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre adopterade bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som återvänt hem efter faderns död i en bilolycka. Men socialarbetaren Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars siste skyddsling, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften.

Cameron Quinn hade precis som sina bröder en tuff uppväxt, innan Raymond och Stella Quinn adopterade honom. Motvilligt har han nu lämnat sitt jetset-liv i Europa för att uppfylla sin adoptivfars sista önskan - att ge samma trygghet till den tilltufsade Seth. Cam måste lära sig hur man tar hand om en tioårig pojke, och han måste lära sig att samarbeta med sina båda bröder. Samtidigt bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av rykten. Illvilliga tungor försöker svärta ner Raymond Quinns minne. Och inte blir det lättare när den bestämda och livfulla Anna Spinelli kliver in på gården - och rakt in i Camerons hjärta.

På öppet hav är den första delen av fyra i Nora Roberts serie Familjen vid Chesapeake Bay. I de tre följande romanerna Under fallande stjärnor, En trygg hamn och Vid horisonten har Ethan, Phillip och Seth huvudrollerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. På öppet hav
  2. +
  3. Under fallande stjärnor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under fallande stjärnor av Nora Roberts (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av På öppet hav. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En julklapp som träffade rätt
    -T, 3 november 2021

    Jag köpte andra boken i den här serien av en slump i julklapp till min mamma. En sista minuten present när jag läste på baksidan och tyckte att den lät intressant. Nora Roberts är som bekant ett känt namn och hennes stora arsenal av böcker brukar gå hem hos de flesta. När jag sedan hade skaffat första boken läste hon 3 av 4 böcker i ett svep och var helt fast. Jag har inte själv läst serien men hon älskar den och rekommenderar den starkt. Nu väntar vi bara på att den fjärde boken ska komma ut... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts