Det goda inom dig (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Linda Olsson
Utgivningsdatum
2011-07-22
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Eyre, John (form) / Scheutz, Sofia (form)
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
180 g
SAB
Hc/LC
ISBN
9789174330441
Det goda inom dig (cd-bok)

Det goda inom dig

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2011-07-22

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nu skriver Linda Olsson på svenska!

Marion Flint är sextio år. Hon lever i ett litet hus vid kusten i Nya Zeeland och jobbar deltid som läkare i den närliggande byn. På fritiden samlar hon material på stränderna för att skapa tavlor. Hon lever ensam tills hon en dag möter den lilla pojken Ika. Mellan den tysta lilla pojken och den ensamma kvinnan uppstår en ovanlig vänskap, varje torsdag bjuder Marion Ika på middag. Pojkens närvaro och frågor väcker gamla minnen till liv hos Marion, minnen som hon har hållit dolda alltför länge. Hon återvänder i minnet till den tidiga barndomen med sin morfar på Åland som avslutades abrupt för ett nytt liv i Stockholm med sin mamma och nya man. Hon återupplever när hennes lillebror Daniel föddes och minns den djupa kärlek hon kände för honom. Samtidigt blev mammans äktenskap alltmer våldsamt och slutade med en dramatisk död. Båda barnen adopterades bort på olika håll och tappade kontakten tills de mycket oväntat möts trettio år senare. Linda Olsson gav senast ut romanen Sonat till Miriam.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det goda inom dig. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ljudbok som inte inspirerar
  Bibbi Hammer, 23 oktober 2014

  För mig blev den här boken helt fel.Jag lyssnar på böcker och då är en bra uppläsare väldigt viktig.Här läser författaren själv och det är så o inspirerande.Kan hända boken är bättre att läsa,men det får någon annan tala om.Jag har läst 2 böcker av henne tidigare och tyckte mycket om dom.Då kunde jag läsa .

 2. Seg start
  Pia, 2 februari 2012

  Boken är verkligen superseg och tråkig i starten och jag kämpar med näbbar och klor för att inte lägga den i från mig. Varför vet jag dock inte. Jag är nog rätt envis ibland men jag ville verkligen göra ett försök till eftersom Olsson blivit så hyllad för sina tidigare böcker.

  Boken blir så småningom bättre och tempot blir något högre. Boken handlar om misshandlade barn och det går givetvis inte att läsa utan att bli berörd. Men trots det så når Olsson av någon anledning inte ända fr... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Linda Olsson

Bokvideo