Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Andreas Eenfeldt
Utgivningsdatum
2011-03-23
Förlag
Bonnier Audio
Originaltitel
Matrevolutionen
Medarbetare
Eyre, John (form)
Dimensioner
130 x 132 x 14 mm
Vikt
130 g
SAB
613.2,Vmbb/LC
ISBN
9789174331073

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

(8 röster)
CD-bok,  Svenska, 2011-03-23

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi är inne på 2010-talet. Världen är fetare än någonsin, offer för en epidemi av fetma och diabetes som tog våldsam fart under 1980-talet.

Undvik fett! Under ett par decennier har fettskräcken härskat över kostråden. Det fanns bara ett problem. Vi blev inte smalare eller friskare. Vi gick upp i vikt, behövde mer medicin för blodtryck, blodsocker, kolesterol, värk och annat. Vi blev helt enkelt fetare och sjukare när vi försökte leva hälsosamt.

Vill du veta vad du ska äta för att hålla dig frisk och smal? Läs den här boken. Den handlar om en alternativ teori om mat, hälsa och vikt. En teori som nästan glömdes bort under fettskräckens tid, men som nu växer sig starkare och starkare. Den är fascinerande.

På senare tid har allt fler läkare och kända professorer insett lågkolhydratkostens alla fördelar. I Matrevolutionen visar läkaren Andreas Eenfeldt att det inte längre finns några vetenskapliga skäl till att vara rädd för naturligt fett. Följ med på en spännande resa från fettskräckens tid till en ny och stor matrevolution som kan göra dig friskare. Från smaklösa sockerstinna lightprodukter till ostgratinerade kycklingbröst med smörstekta primörer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andreas Eenfeldt

  • Echt fett - Iss dich satt und nimm ab

    Andreas Eenfeldt

    . einfache Anwendbarkeit und einfache Grundregeln. stellt die gängigen Diäten und das Fettverbot in Frage. neuer internationaler Ernährungstrend hin zu wenig KohlenhydratenFett gilt als Dickmacher und wird seit vielen Jahren von den Speiseplänen ü...