Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Antal sidor
15
Inläsare
Tomas Bolme
Utgivningsdatum
2013-01-04
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Jan Malmsjö
Originaltitel
Before the poison
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
318 g
SAB
Hce,823
ISBN
9789174331660

En förgiftad man

(6 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok, Svenska, 2013-01-04

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Ett sextio år gammalt mord hemsöker Kilnsgate House

Yorkshire Dales är känd för sin naturliga skönhet och förutom de större dalgångarna, som karvades ut ur landskapet av inlandsisen för tusentals år sedan, finns också otaliga, mer eller mindre undanskymda dalar varav flera är obebodda. Kilnsgarthdale är en sådan dal och där uppfördes 1748 Kilnsgate House. En sträng vinternatt 1953 giftmördas husets dåvarande ägare. Mannens fru utpekas som skyldig och avrättas kort därefter genom något så ovanligt som hängning.

Till Kilnsgate House flyttar sextio år senare Chris Lowndes efter att ha rönt stor framgång i Hollywood där han komponerat filmmusik till flertalet prisbelönta storfilmer. Chris har nyligen förlorat sin hustru och flyttar tillbaka till sina hemtrakter i förhoppning om att slå sig till ro och komponera musik vid sin nystämda flygel. Men husets historia lämnar honom inte i fred. Han blir som besatt av att hitta lösningen på den mordgåta som länge nog har hemsökt Kilnsgate House och dess ägare.

Men berättelserna om "giftmörderskan från Kilnsgate" går isär. När Chris ifrågasätter den officiella versionen öppnar sig nya dörrar i Kilnsgate House, vars labyrintiska inre rymmer nya insikter och sanningar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En förgiftad man. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ovanlig mot för de andra böckerna, saknar Allan Banks...
    Lillemor Bergdahl, 16 september 2013

    Ovanlig mot för de andra böckerna, saknar Allan Banks jag väntade att han skulle komma genom hela boken. Men visst det fanns spänning i alla fall.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om En förgiftad man