Dansa för oss (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Michael Nyqvist
Utgivningsdatum
2013-04-16
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 15 mm
Vikt
148 g
SAB
Ikz Nyqvist, Michael
ISBN
9789174331981
Dansa för oss (cd-bok)

Dansa för oss

(1 röst)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2013-04-16

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Röda mattan är utrullad på New Yorks finaste biograf, världspressen är samlad och luften vibrerar av spänd förväntan. Två timmar senare sitter Michael Nyqvist mållös i salongen. Nästan alla hans scener i filmen är bortklippta! De scener som han har arbetat med i ett år och som han har offrat så mycket för.Medan eftertexterna rullar börjar Michael Nyqvist ompröva sitt liv. Hur hamnade han här? På väg ut ur salongen kommer raderna. De första raderna i boken Dansa för oss.Vi får följa med på en resa som börjar i barndomen på 60-talet, fortsätter via tonåren och tiden som vilsen teaterstudent till den internationellt firade skådespelare han är idag. Nyqvist bjuder på roliga, lyckliga och rörande ögonblick ur livet såväl som funderingar kring sin egen historia och sina livsval.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dansa för oss. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Besviken. Om Michael är lika förvirrad i verkligheten...
    Batteri, 6 maj 2013

    Besviken. Om Michael är lika förvirrad i verkligheten (vilket jag vägrar att tro) blir man förvånad över hans framgång. Vet inte om han driver med oss läsare?

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Michael Nyqvist

  • När barnet lagt sig

    Michael Nyqvist

    Michael Nyqvist var en av Sveriges mest omtyckta och framgångsrika skådespelare. I sitt uppmärksammade Sommarprogram i juli 2007 berättade han om sin bortadoption, om sökandet efter sina biologiska föräldrar och efter sin egen identitet. Det här ä...

Bloggat om Dansa för oss