Levande och döda i Winsford (cd-bok)
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Inläsare
Anna Maria Käll
Utgivningsdatum
2013-07-09
Förlag
Bonnier Audio
Medarbetare
Hagen, Karin (form)
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
253 g
SAB
Hc
ISBN
9789174332148
Levande och döda i Winsford (cd-bok)

Levande och döda i Winsford

(9 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2013-07-09

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En kväll i november anländer en kvinna till byn Winsford på Exmoor i sydvästra England. Med sin hund bosätter hon sig i ett ensligt beläget hus uppe på heden. Hon använder inte sitt riktiga namn och hennes avsikter med vistelsen är oklara. Hon vandrar bland törnen, dimmor och vildhästar. Hon har bestämt sig för att överleva sin hund.

Hon har ett förflutet och en historia. Vad har hänt med hennes man? Är han i livet? Vem var han egentligen och vad var det som hände i Marocko för trettio år sedan?

Och är det någon som letar efter henne?

Levande och döda i Winsford är en bok om att fly från sitt gamla liv. Om att försöka göra upp. Om att kanske börja om trots att man inte är någon ungdom längre.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Levande och döda i Winsford. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Favoriten nummer ett! Nesser har ett språk och en...
    Ann-Kristine (Helsingborg), 19 augusti 2013

    Favoriten nummer ett! Nesser har ett språk och en "melodi" i sitt skrivande som man njuter av från början till slut. Fascinerande historia men med ett något "snöpligt" slut! Men jag längtar bara till hans nästa bok - måtte han aldrig sluta skriva!! Anna Maria Käll är briljant som vanligt även om Nessers egna inläsningar är underbara. Hon är definitivt den bästa uppläsaren och förhoppningsvis kommer hon aldrig sluta läsa!!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser