Helveteselden (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Konrad Sejer (del 12)
Inläsare
Torsten Wahlund
Utgivningsdatum
2015-01-01
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Margareta Järnebrand
Originaltitel
Helvetesilden
Dimensioner
130 x 130 x 16 mm
Vikt
148 g
SAB
Hce
ISBN
9789174332797
Helveteselden (cd-bok)

Helveteselden

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
CD-bok Svenska, 2015-01-01

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Helveteselden är en ny psykologisk och djupt mänsklig spänningsroman av Karin Fossum med kommissarie Konrad Sejer i huvudrollen. En berättelse där inte bara frågan om vem utan framför allt varför måste besvaras. I handlingens centrum står två ensamstående mödrar med varsin son, två familjer som på varsitt håll kämpar mot tillvarons torftighet och dåliga odds, män som svikit och familjehemligheter som får katastrofala följder.

Det är en varm sommardag i början av juli 2005. I en sänka, intill en träddunge, står en gammal, rostig husvagn. Inuti ligger en kvinna och hennes femårige son döda. Brutalt mördade. Fyra knivhugg i moderns kropp, lika många i barnets. På golvet bredvid dem ligger det blodiga mordvapnet, en kniv med långt blad. Kniven och ett blodigt fotavtryck är de enda spår poliskommissarie Konrad Sejer har då han försöker lösa vad som på en gång framstår som ett vansinnesdåd och ett välplanerat mord. Varför befann sig kvinnan och hennes son i husvagnen? Och vem har haft motiv att mörda dem?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Helveteselden. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Alltid lika bra
    Ann-Kristine (Helsingborg), 23 januari 2015

    Karin Fossum gör mig som läsare/lyssnare aldrig besviken. Hennes språk, val av karaktärer och det som vanligt ypperliga språket utan en massa onödig utfyllnad och detaljer. Jättebra!

  2. En av Karin Fossums bästa
    Sonja Pettersson, 20 januari 2015

    Jag har läst eller lyssnat på alla Karin Fossums böcker i Konrad Seijer-serien och jag tvekar inte att utnämna "Helveteselden" till en av dom allra bästa. Man tycker ju att hennes deckare är lite för korta men kanske är detta ett sätt att hålla läsaren uppmärksam hela tiden. Detta är en bok som man måste läsa eller lyssna på. En del av behållningen är ju uppläsaren Torsten Wahlund - suverän helt enkelt!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Karin Fossum