Vår egen lilla hemlighet (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Hagfors (del 4)
Inläsare
Angela Kovács
Utgivningsdatum
2015-05-08
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
170 x 123 x 11 mm
Vikt
205 g
SAB
Hc
ISBN
9789174332841
Vår egen lilla hemlighet (cd-bok)

Vår egen lilla hemlighet

(5 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok,  Svenska, 2015-05-08

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Jag vet att hon är död. Jag känner det på mig."

Vår egen lilla hemlighet är fjärde delen i Ninni Schulmans populära Hagforsserie. Oavlåtligt spännande kriminalromaner om en verklighet som de flesta känner igen sig i, långt från storstäderna och idylliska semesterparadis.

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?Vår egen lilla hemlighet är en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvärda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna får vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vår egen lilla hemlighet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En riktig vardagsrysare
    Siri Johansson, 24 augusti 2015

    Blir nästan jobbigt att läsa - är så verklighetsförankrat så det blir otäckt! Och ännu mera verkligt när man känner igen platserna som det "utspelar" sig på.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ninni Schulman