Den nionde graven (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Fabian Risk (del 2)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2015-06-03
Förlag
Bonnier Audio
Dimensioner
130 x 130 x 40 mm
Vikt
406 g
SAB
Hc
ISBN
9789174332926
Den nionde graven (cd-bok)

Den nionde graven

(3 röster)  |  Läs 1 recension
CD-bok Svenska, 2015-06-03
254
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Många kommer att förfasas över mina handlingar. Några kommer att se dem som en hämnd för alla de oförrätter som har begåtts, andra som en makaber lek för att gäcka systemet och visa hur långt man kan gå. Men det stora flertalet kommer att vara rörande överens om att det är en ytterst sjuk människas gärningar. Alla kommer att ha fel ... Justitieministern lämnar riksdagen efter en hård debatt. Han använder den bakre utgången för att undgå det väntande pressuppbådet, men kommer aldrig fram till bilen som står och väntar på honom en bit bort. Han tycks ha gått upp i rök, mitt i maktens centrum. Det är ett halvår innan händelserna i Offer utan ansikte och veckorna före jul. Snön och kylan håller både Stockholm och Köpenhamn i ett järngrepp när Fabian Risk kallas in för att i hemlighet utreda justitieministerns försvinnande. Officiellt är fallet fortfarande Säpos ansvar, men de liksom Fabian och hans höggravida kollega Malin Rehnberg famlar i blindo. Snart visar det sig att inget är som det tycks vara och att mäktiga intressen verkar för att sanningen inte ska komma fram. Samtidigt hittas hustrun till en dansk tv-profil brutalt mördad i hemmet i Köpenhamn. Dunja Hougaard leder utredningen som för henne över sundet till Sverige. Den nionde graven är en intrikat konstruerad thriller där Stefan Ahnhem berättar vad som drev Fabian Risk att lämna Stockholm och flytta tillbaka till Helsingborg. Fabian och Dunja korsar som främlingar varandras spår i ett vinterkallt Skandinavien och dras allt djupare in i konspirationen som visar sig vara värre än vad de någonsin kunnat föreställa sig.Stefan Ahnhem tilldelades priset Crimetime Specsavers Award 2015, för sin debut Offer utan ansikte.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den nionde graven
  2. +
  3. Motiv X

De som köpt den här boken har ofta också köpt Motiv X av Stefan Ahnhem (inbunden).

Köp båda 2 för 463 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den nionde graven. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ruskigt spännande bok!
    Kim M. Kimselius, 31 oktober 2016

    Ruskigt spännande bok som jag absolut inte kunde lägga ifrån mig. Jag kastades direkt in i handlingen och lyssnade spänt vidare.

    Skickligt väver författaren ihop berättelsen genom att historien innehåller många personer, vars livsöden läsaren får följa. Ja, livsöden... När jag väl möter personerna i handlingen är deras tid utmätt och jag kan bara undra om personen kommer att överleva dåren som härjar. Vem är mördaren? Varför blir de mördade? Det är inte så lätt att förstå, men när sa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Den nionde graven