Selfies (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 7)
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2017-04-28
Förlag
Bonnier Audio
Översättare
Leif Jacobsen
Originaltitel
Selfies
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
130 x 130 x 30 mm
Vikt
329 g
SAB
Hce
ISBN
9789174333770
Selfies (cd-bok)

Selfies

(4 röster)
CD-bok, Svenska, 2017-04-28

Slutsåld

Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?

"Jussi Adler-Olsen har inte tappat farten. Tvärtom. I den sjunde boken om Carl Mørck och cold case- avdelning Q är spänningen maxad. [...] Adler-Olsen är en så skicklig berättare att man knappt hinner andas."
Ystads Allehanda
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Selfies