På god väg textbok m. cd audio (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
1994-01-01
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Illustratör/Fotograf
Anders Holmqvist
Dimensioner
240 x 170 x 8 mm
Vikt
245 g
ISBN
9789174343557
På god väg textbok m. cd audio (häftad)

På god väg textbok m. cd audio

Häftad Svenska, 1994-01-01

Slutsåld

På god väg är ett läromedel avsett för studerande som har förkunskaper motsvarande senare delen av sfi. Boken är lämplig att använda i sfi, sva och liknande utbildningar.
? I På god väg möter läsaren ett språk som ligger nära den svenska som talas i vardagslag på arbetsplatsen, i hemmet eller vänner emellan.
? Texten har en inbyggd spänning som engagerar och stimulerar eleven till fortsatt läsning. Den skapar även ett behov av att uttrycka egna åsikter.
? Textboken innehåller en sammanhängande, spännande berättelse i 12 kapitel. Syftet är att boken ska väcka kursdeltagarens nyfikenhet och intresse att läsa vidare, men också att vänja denne vid läsning av längre textavsnitt.
? Textinnehållet bidrar till att läsaren på ett naturligt sätt får en inblick i det svenska samhället, t.ex. arbete, bostad, familjeförhållanden, kultur, massmedia.
? Cd-skivor med inläsning av texterna medföljer textboken.
? Övningsboken innehåller många och varierade övningar. Syftet är framför allt att ge eleverna ett rikt ordförråd och att öka deras förmåga att använda de nya orden och fraserna i rätt sammanhang.
I lärarhäftet hittar man bl.a. metodiska tips och praktiska förslag samt en SO-översikt.
? Facit med lösningar till övningsbokens uppgifter gör att materialet även kan användas för självstudier. Facit finns som pdf på förlagets webbplats.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om På god väg textbok m. cd audio