Di pių textbok (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Italienska
Antal sidor
210
Utgivningsdatum
2012-11-01
Upplaga
3
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Illustratör/Fotograf
Per Silfverhjelm
Dimensioner
225 x 210 x 11 mm
Vikt
420 g
ISBN
9789174346633
Di pių textbok (häftad)

Di pių textbok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Italienska, 2012-11-01
321
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Di pių vänder sig till vuxna studerande med god studievana och motivation att snabbt lära sig italienska språket. I första hand är Di pių en repetitionskurs för dig som har cirka 20--50 timmars förkunskaper. Di pių kan även användas som en nybörjarbok, men kräver då intensivare studier. Läromedlet innehåller ett större ordförråd, mer grammatik och fler funktioner än andra läromedel på grundnivå.
Di pių presenterar och övar viktiga färdigheter och baskunskaper på nivå A1--A2 enligt Europarådets checklistor. Det innebär att förstå vardagligt tal, att kunna tala en enkel men begriplig italienska, att kunna läsa enkla texter och att kunna skriva några rader på italienska, t.ex. ett vykort eller ett e-postmeddelande.
Textboken omfattar 12 avsnitt och en uppslagsdel som på olika sätt kompletterar innehållet i avsnitten. Där finns grammatik med övningar, ett antal kontrolluppgifter- ("revisione e sviluppo"), facit till alla övningar, en svensk version av de flesta italienska texterna samt en alfabetisk italiensk-svensk ordlista.
Boken är rikt illustrerad med färgfoton som speglar livet i Italien. Fotona kan även användas för att befästa ordförråd, träna verbformer etc.
Till läromedlet hör även en cd med inspelade texter som ger möjlighet att lyssna till uttal och satsmelodi och träna på egen hand.Obs! Cd:n ingår inte i boken utan köps separat.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Di pių textbok
 2. +
 3. Tutto italiano cd audio

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tutto italiano cd audio av Michela Dell'Anno, Maddalena Di Emidio Blomqvist, Pierangelo Sassola (cd-bok).

Köp båda 2 för 480 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Di pių textbok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Modern användbar textbok
  Gunilla Birgitta Holmberg, 15 oktober 2018

  Modernt läromedel med väl tilltagna textpartier, bra övningar och självtester el parövn.praktiskt med allt i ett, gram., övn., lösningar, ordlista och tom översättn. Bra cd också . Mycket lämpligt för motiverad studiegrupp best av både nybörj och de som har lite kunsk redan. Bra att det förutsätter ett visst tempo

 2. Di pių textbok
  Helena Wiklund, 23 juni 2014

  En plussida är övningarna med facit och sidorna med grammatiska förklaringar.
  Men övrigt upplever jag boken som lite rörig och ostrukturerad.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna