Comunicare 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2014-08-01
Upplaga
2
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Illustratör/Fotograf
Carla Cariboni Killander
Dimensioner
220 x 210 x 10 mm
Vikt
413 g
SAB
Fit
ISBN
9789174346732
Comunicare 1 (häftad)

Comunicare 1

(7 röster)
Häftad,  Svenska, 2014-08-01

Slutsåld

Comunicare 1 är ett läromedel i italienska steg 1 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2 på Europarådets nivåskala och har tillräckliga baskunskaper för samtal i vardagliga situationer. Man ska också kunna läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.

Comunicare 1 består av en bok, ljudinspelningar och en fristående webbplats. Boken innehåller åtta avsnitt, en minigrammatik och tre ordlistor - italiensk-svensk, svensk-italiensk och en sidordlista. Grammatikdelen ger en kort översikt av italiensk grammatik. Dessutom finns övningar i uttal och betoning genomgående i hela boken. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av interaktiva övningar och ljudövningar.

Comunicare 1 innehåller många foton och är rikt illustrerad. Foton och illustrationer inkluderas ofta i övningar och texter, vilket bidrar till en ökad förståelse av innehållet.

Författarna Donatella Prete och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i italienska och har gett ut flera läromedel på Folkuniversitetets förlag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna