Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2014-08-06
Upplaga
1
Förlag
Folkuniversitetets förlag
Dimensioner
225 x 210 x 9 mm
Vikt
408 g
SAB
Fj
ISBN
9789174346749
Ā vous 1. Franska för nybörjare (häftad)

Ā vous 1. Franska för nybörjare

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2014-08-06

Slutsåld

ā vous 1 är ett läromedel i franska steg 1 för studerande på gymnasienivå eller motsvarande inom vuxenutbildningen. Vid avklarad kurs har den studerande nått upp till nivå A2 på Europarådets nivåskala (CEFR). På denna nivå ska man ha skaffat sig tillräckliga baskunskaper för att kunna samtala om vardagshändelser, läsa enklare texter och skriva korta meddelanden.

ā vous 1 består av en bok med ljudinspelning för hörövningar. Boken innehåller åtta avsnitt, en minigrammatik och olika ordlistor: både en fransk-svensk och en svensk-fransk (alfabetiska) samt en sidordlista. Grammatikdelen ger en kort överblick över de viktigaste inslagen i fransk grammatik på denna nivå.

ā vous 1 innehåller många foton och illustrationer som underlättar förståelsen både för dialoger, faktatexter och övrigt innehåll. På webbplatsen finns möjlighet till ytterligare inlärning och repetition med hjälp av både interaktiva övningar och ljudövningar.

Författarna Janine Sages och Pierangelo Sassola har båda mångårig erfarenhet av undervisning i språk. De har tidigare gett ut flera läromedel i språk på Folkuniversitetets förlag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ā vous 1. Franska för nybörjare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Franska för nybörjare - även för " falska" dito !
    Elisabet Sjöstedt, 10 december 2020

    Mycket bra lärobok om man, som jag, vill studera på egen hand för att repetera och fräscha upp gamla kunskaper.
    Interaktiv med diverse extra övningar.
    Boken inkluderar även ordlistor och grammatik.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna