Management i en komplex värld (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
239
Utgivningsdatum
2011-03-10
Förlag
Cordial Förlag
Dimensioner
210 x 137 x 16 mm
Vikt
400 g
SAB
658,Qba
ISBN
9789174371505
Management i en komplex värld (häftad)

Management i en komplex värld

av Bo Rex
Häftad Svenska, 2011-03-10
219
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Vi lever i en värld av ökande komplexitet därom råder inget tvivel. Genom att surfa på randen till kaos skapar vi företag som kan matcha den komplexa världens krav på innovation, anpassningsförmåga och effektivitet. När förutsättningarna för att göra affärer förändras, måste också företagen göra det för att överleva.
I Management i en komplex värld presenteras ett alternativ till den traditionella hierarkin. Ett alternativ som bygger på samarbete och värdeskapande i en horisontell struktur. En struktur som har möjlighet att ta tillvara människans inneboende förmåga till självorganisation, och dessutom låter hennes obändiga lusta och gränslösa kapacitet att lösa problem och samarbeta komma till sin rätt. Först då kan man få en organisation som växer och genererar lönsamhet inifrån, en organisation som genom sin upp-byggnad skapar en hög prestationskultur hos medarbetarna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Management i en komplex värld
  2. +
  3. Business Process Reengineering : radikal förändring för dramatisk förbättring

De som köpt den här boken har ofta också köpt Business Process Reengineering : radikal föränd... av Björn-Erik Willoch (inbunden).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »