Ökenvandring (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Språk
Svenska
Antal sidor
1
Utgivningsdatum
2013-05-02
Förlag
Planström Books
ISBN
9789174375916

Ökenvandring

E-bok, Svenska, 2013-05-02
74 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Ett ord i taget bygger jag en kopia av dig och lägger i min säng". Ökenvandring är en diktsamling om två unga män som befinner sig på en tropisk ö för att dyka.

Dikterna i samlingen beskriver utvecklingen under en resa, ett långt tillstånd av hav, dyk, sol och de känslor den ena killen utvecklar för den andra. Det finns några minnen, några framtidsutsikter, men det mesta rör sig om dagar som sakta rör sig framåt. Men mot vad? Hur säger en till sin vän att en blivit kär? Ska en alls berätta? Eller ska en bara låta sig förgöras?

Pressröster om tidigare verk av Ajohan Lahti:

"Lahti är mer än lovande. Han lyckas gestalta det vi kallar kärlek och åtrå så att det känns, doftar och smakar." QX april 2011.

"I det unga författarskapet anas en längtan efter att omfatta mer än det egna jaget, medelklassens rum och dekonstruktioner av kärnfamiljen. En utblick till något bredare och större. Ett anspråk på verkligheter som inte nödvändigtvis liknar den egna, kanske inte ens existerar. Det är ambitioner som svensk prosa innerligt behöver." Göteborgsposten 20120103.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ökenvandring