Den osynliga handen (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
507
Utgivningsdatum
2012-11-26
Förlag
Astor förlag
ISBN
9789174375930

Den osynliga handen E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2012-11-26
39
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
"Den osynliga handen" är en mycket ovanlig roman och därför måste läsaren varnas: i den här boken arbetar huvudpersonerna. Mycket. Det är faktiskt det enda dem gör. Många arbetar med sina händer. De svettas. De blir naturligtvis trötta och sjuka. De får värk och blir uttråkade, förtvivlade.

Varje morgon upplever de ett obehag som så många arbetare drabbas av, de som hade förväntat sig något annat av arbetslivet. I "Den osynliga handen" möter läsaren människor som lägger tegel, monterar delar på löpande band, som styckar kött, syr och diskar, bär lådor. Men utan att veta varför. De vet bara en sak: en osynlig hand drar i trådarna och kan förvandla deras dag till en mardröm.

Isaac Rosa gestaltar en av vår tids stora frågor: arbetslivet. På ett spännande och häpnadsväckande vis skildrar Rosa hur vår uppfattning av arbetet och arbetslivet har förändrats inifrån. Framförallt de åtstramningar och hårdare villkor som fler och fler arbetare drabbas av. Isaac Rosas Den osynliga handen är en angelägen och omstörtande läsupplevelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Isaac Rosa