Mellan människor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-02-08
Förlag
Skarin Förlag
ISBN
9789174378382
Mellan människor (e-bok)

Mellan människor (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-02-08
39
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Mellan människor är den första boken i serien "Precis som det är" som skildrar den intensiva tiden som ung vuxen med barn, relationer och karriär. Det är en tid då allt ska hinnas med ? och dessutom ska man hitta sig själv!

Christine och Sara föder sina första barn på samma dag och deras liv vävs ihop under deras första tre månader som nyblivna mammor.

Christine fyller snart trettio och har allt som hon trodde att hon behövde för att bli lycklig. Ändå maler tomheten inom henne och hon börjar utforska frågorna: Vem är jag? Vad vill jag? Hur kommer det sig att mitt liv blivit pannkaka trots att jag jobbat så hårt?

Sara har å andra sidan aldrig strävat någonstans eller ansträngt sig. Hon har levt flyktigt, släppt taget om det som har blivit jobbigt och lämnat när hon har mött en konflikt. Ändå ramlar en rolig karriär och ett framgångsrikt företag ansträngningslöst ner i hennes knä. Eller kanske just därför?

I Mellan människor skildras livets stora frågor i de vardagliga händelserna med humor och igenkänning. Vi kan byta livets kulisser men vi kan aldrig lämna dem vi är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Mellan människor