Minnets envishet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
215
Utgivningsdatum
2013-03-08
Förlag
Författaren och fågelskrämman
Dimensioner
210 x 139 x 13 mm
Vikt
327 g
SAB
Hc
ISBN
9789174378818
Minnets envishet (häftad)

Minnets envishet

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2013-03-08
129
Skickas inom 7-10 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Författaren och frilansjournalisten Johan bor i Stockholm med sin sambo Emelie och är inne på att försöka skriva sin andra bok. På det spåret följer han med sin gamle vän Anthony till Bolivia där denne ska gifta sig.

Johan som följt med för att få utrymme att skriva flyttar väl i La Paz, Bolivia, ihop med den prostituerade kvinnan Maria. Manuset som han arbetar med är ett projekt för honom att så småningom sluta idealisera kvinnan i sitt skrivande, men som deras relation fördjupas känner han snarare att orden inte räcker till.

Denna stora tragedi berättar om relationer, ensamhet och minnen som vägrar släppa taget. I en värld där utseendet är det viktigaste en kvinna har kan aldrig vikten, kroppsbyggnaden, huden, håret eller tänderna vara bra nog. Sex är en transaktion och världen är en ensam plats där alla är konkurrenter.

Minnets envishet är en skönlitterär tolkning av surrealisten och konstnären Salvador Dali's tavla med samma namn. Den handlar om hur två väldigt olika livsöden vävs ihop och hur alla kan lära sig något av alla.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Minnets envishet
  2. +
  3. Vem är jag? : Lista ut vem personen är med hjälp av tre ledtrådar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem är jag? : Lista ut vem personen är med hjäl... av Charlotta Fahlén (Övrigt).

Köp båda 2 för 223 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Minnets envishet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Har nu avslutat denna fantastisks bok. Tycker att den...
    Linda Nilsson, 4 juli 2013

    Har nu avslutat denna fantastisks bok. Tycker att den var grymt bra och fängslade mig. Skriven på ett bra sätt och lätt att läsa. Det har varit svåra stunder när man måste lägga undan den för att göra annat då jag bara ville fortsätta att läsa. Kan grymt rekommendera denna bok.

Visa alla 1 recensioner