Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
643
Utgivningsdatum
2013-04-17
Förlag
Undrentide
ISBN
9789174378887
Fredens pris (e-bok)

Fredens pris E-bok

Mörkrets väktare - del 1

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-04-17

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bortom hav, rev och dimma ligger riket Vangrind, där det svartögda häxfolket lever i skuggorna. Bland dem finns Minora, en flicka vars mörka arv har dömt henne till ett liv på flykt. Tillsammans med sina syskon jagas hon ut i vildmarken av de som kallar sig Ljusets folk. Det dröjer inte länge förrän ett krig bryter ut och konungens män kommer för att utrota häxfolket en gång för alla.

Mitt i krigets kaos anländer Wenneron, en krigare som avser att ena folket och leda dem till frihet genom skoningslös hämnd. Han blir deras räddning och väcker livsfarliga krafter till liv. Minora dras in i hans krets av förtrogna och inser snart att han kommer att förbanna landet såväl som rädda det.

Detta är historien om en mörk frälsares väg till makten, det gyllene folkets återkomst, dimmans födelse, det sista kriget på Vangrind och en flickas liv i dess storm.

Boken är tidigare utgiven under namnet Anna Högberg. Nyutgåvan är en omarbetad version.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Blixt Anna

  • Rämnfödd

    Blixt Anna

    Mitt i Fyrö rike ligger Baneskog. Bakom en mur av spökträd och en häck av törne håller Väktarbjörnen sitt hov av småtroll, irrbloss och svartfolk. För att säkra ett förbund mot det växande hotet från skogen trolovas hertigdottern Taia till rikets ...

  • Den gyllene vinden

    Blixt Anna

    Under kriget mellan Ljuset och Mörkret har människornas riken spruckit sönder och nya vägar öppnats till de gyllene landen. Främmande rankor slingrar sig nu upp ur glödande sprickor, sprider sig genom skogar och åkerland, och påbörjar en förstulen...