Optimal viktminskning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
260
Utgivningsdatum
2013-04-14
Förlag
NGruppen Förlag
Dimensioner
213 x 137 x 15 mm
Vikt
383 g
ISBN
9789174379303
Optimal viktminskning (häftad)

Optimal viktminskning

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-04-14
189
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Boken kan tyvärr inte levereras innan julafton.
Optimal viktminskning är den senaste uppdateringen av Anki Sundins storsäljare som är skriven för dig som vill uppnå en hållbar viktminskning. Här presenterar Anki Minimålsdieten, en sammanställning av både vedertagen och nydanande forskning inom kost- och näringslära som går hand i hand med hennes eget motto: vetenskaplig förankring med individuell anpassning.

Inom ramen för Minimålsdieten går Anki igenom kost- och näringslära och ger praktiska råd om hur du uppnår en hållbar viktminskning. I boken hittar du dessutom menyförslag och recept som passar dig utifrån dina förutsättningar och mål.
Minimålsdieten är ingen ny modediet. Den handlar helt enkelt om kost- och näringslära i vardagen och hur vi kan förändra vårt beteende för att uppnå en hållbar viktminskning. Boken svarar på frågor som: Hur ökar man sin fettförbränning? Vad är GI och GL och hur använder man dem - egentligen? Vad är kalorier och vad är det som är så speciellt med dem? Du får veta vad kolhydrater, fett och protein är, och hur alkohol och sötningsmedel påverkar kroppen. Det ingår även en överskådlig guide om vitaminer, mineraler och antioxidanter.

Optimal viktminskning är skriven på det lättsamma och samtidigt djupt kunniga sätt som har blivit Anki Sundins signum genom hennes författarkarriär. Med sina djupa kunskaper beskriver hon hur du kan åstadkomma en bestående viktminskning. Det här är boken för dig som är redo att sätta igång med din hälsosamma och långsiktiga viktminskning direkt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Optimal viktminskning
 2. +
 3. Styrketräning : en anatomisk guide

De som köpt den här boken har ofta också köpt Styrketräning : en anatomisk guide av Frédéric Delavier (häftad).

Köp båda 2 för 425 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anki Sundin

 • Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare

  Anki Sundin

  Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare är efterföljaren till Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare. Den är skriven för dig som själv tränar framför allt styrketräning, som arbetar som tränare eller kostrådgivare, ell...

 • Idrottarnas kostbok

  Anki Sundin

  Idrottarnas kostbok täcker många delar inom ämnet kost och idrott. Den innehåller allt från praktiska vardagstips om hur du som idrottare ska tänka och äta för att kunna prestera bättre under såväl träning som tävling, till bra och enkla favoritre...

Bloggat om Optimal viktminskning