Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
227
Utgivningsdatum
2013-04-12
Förlag
NGruppen Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 12 mm
Vikt
347 g
SAB
Vcc
ISBN
9789174379365
Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare (häftad)

Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare

(8 röster)
Häftad Svenska, 2013-04-12
230
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare är efterföljaren till Näringslära för kroppsbyggare och andra kraftidrottare. Den är skriven för dig som själv tränar framför allt styrketräning, som arbetar som tränare eller kostrådgivare, eller som undervisar i ämnet. Här får du ta del av den senaste forskningen inom idrottsnutrition för att kunna konstruera egna kostupplägg.

Boken tar upp viktiga frågor såsom tidpunkt för näringsintag, energibehov och rekommendationer av protein och andra näringsämnen för styrka, muskelutveckling och återhämtning. Det här är boken för dig som vill lära dig ännu mer om näringslära i allmänhet och idrottsnutrition i synnerhet. Du får veta mer om essentiella och grenade aminosyror, kolhydrater och IMTG.

Här förklarar Anki varför glykogen är viktigt även vid styrketräning, vilken roll fett spelar för prestationen och vilka tillskott som är värda att satsa på eller inte. Du får också en genomgång av vitaminer, mineraler och antioxidanter, får en uttömmande förklaring på hur du räknar ut ditt energibehov och analyserar din egen kostregistrering. Du hittar ett flertal aktuella tabeller, bland annat över BCAA, GI och GL samt ORAC (antioxidanter).

Kort sagt - Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare är oumbärlig för dig som har höga mål med din eller din kunds träning och inser att näringslära är avgörande för att nå dit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Näringslära för personliga tränare och kostrådgivare
 2. +
 3. Idrottarnas kostbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Idrottarnas kostbok av Anki Sundin (häftad).

Köp båda 2 för 389 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anki Sundin

 • Optimal viktminskning

  Anki Sundin

  Optimal viktminskning är den senaste uppdateringen av Anki Sundins storsäljare som är skriven för dig som vill uppnå en hållbar viktminskning. Här presenterar Anki Minimålsdieten, en sammanställning av både vedertagen och nydanande forskning inom ...

 • Idrottarnas kostbok

  Anki Sundin

  Idrottarnas kostbok täcker många delar inom ämnet kost och idrott. Den innehåller allt från praktiska vardagstips om hur du som idrottare ska tänka och äta för att kunna prestera bättre under såväl träning som tävling, till bra och enkla favoritre...

Bloggat om Näringslära för personliga tränare och ko...