Ur havet stiger vågorna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
332
Utgivningsdatum
2010-12-15
Förlag
Ordfront
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
490 g
SAB
Hc
ISBN
9789174410358
Ur havet stiger vågorna (häftad)

Ur havet stiger vågorna

Häftad Svenska, 2010-12-15
229
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På ytan är Louise Strandbergs liv en idyll. Hon har ett bra jobb som rektor på Rosenbäcksskolan i Härnösand, bor i ett vackert hus och har en lycklig familj. Allt är dock inte riktigt som det ser ut. Hennes man Christer är notoriskt otrogen, hennes jobb slukar all fritid och relationen till dottern Isabelle är minst sagt ansträngd.
Pressad av sina privata problem begår Louise ett ödesdigert misstag. Under ett möte med familjen Papadopoulos, där pappan misstänks ha misshandlat sin son Daniel, låter hon sig bevekas till att vänta med en anmälan.
Dagen efter är Daniel inte i skolan och hans lillebror kommer inte till förskolan. Pappan hävdar att hans fru lämnat honom och tagit barnen med sig. Louise godtar hans förklaring och skjuter tacksamt problemet åt sidan, men det dyker genast upp ett nytt. Isabelle har stuckit till Stockholm med sin pojkvän, som ingen i familjen har träffat. Vem är han egentligen? Och varför svarar hon inte i sin mobil?
Ur havet stiger vågorna är en psykologisk thriller där en tragedi uppdagar två trasiga familjers djupaste hemligheter. Det är en berättelse om otrohet, våld och skuld dolt bakom välputsade villafasader. Liksom Annika Sjögrens tidigare kritikerhyllade deckare Där ingen vind blåser och Som glöd blir till aska utspelar sig även denna i Härnösand.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ur havet stiger vågorna
  2. +
  3. Som glöd blir till aska

De som köpt den här boken har ofta också köpt Som glöd blir till aska av Annika Sjögren (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren