Tittaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2012-05-11
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174410426
Tittaren (e-bok)

Tittaren E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2012-05-11
35
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone och iPad
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Marcus Tirén är en lyckad man. Dryga trettio år gammal har han ett toppjobb som konsult, gott om pengar och en fantastisk fru och dotter. Men från toppen blir fallet desto större. Och även om ingenting syns på ytan har det redan börjat.
Vardagssituationer som Marcus tidigare klarat galant blir plötsligt till oöverstigliga prövningar. På mötena försvinner chefen bit för bit framför hans ögon. Han måste alltid ha en plastpåse i fickan ifall han skulle behöva kräkas. Familjen som just har fått tillökning blir ett fängelse. Och den döde polacken som hemsöker honom i drömmarna vem är det han liknar?
Fångad i en verklighet som blir alltmer obegriplig och olycksbådande tar Markus till den enda strategi han kan han springer ännu snabbare. Tänker snabbare, pratar snabbare, håller kortare möten. För de kan inte ta dig när du springer.
Tittaren är en obehagligt underhållande roman om en tillvaro som sakta men säkert glider ur huvudpersonens händer, om karriärstress, utbrändhet och om vad som händer när en människa med kontrollbehov tappar greppet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ronge Mattias

  • Den girige

    Ronge Mattias

    Bernard Mellberg kom på sin genialiska affärsidé när han gick på Handels: en bostadsbytarsajt där folk mot en blygsam månadsavgift kan byta hyreskontrakt med varandra. Snart nog är han miljonär och lever ett liv som sticker i ögonen på hans vänste...

  • Andlös

    Ronge Mattias

    Kom ihåg varje andetag. Glöm allt annat. En tyst och osynlig farsot går genom landet. Ingen vet varifrån den kommer eller hur man botar den. De smittade tappar den automatiska andningsreflexen och måste hela tiden tänka på att andas. Epidemin spri...