Allt vad marken gömmer (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-06-18
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174411188
Allt vad marken gömmer (e-bok)

Allt vad marken gömmer (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2013-06-18
35
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Femtioårige Allan lever lite vid sidan av samhället och försörjer sig genom att då och då vikariera som städare på skolor runt om i stan. Hans största intresse är kärnfysik och han har inte så många vänner. En dag rotar han bland gamla papper hemma hos sin döda mormor, och hittar uppgifter som avslöjar varför han som barn blev fosterhemsplacerad. Grubblerierna lämnar honom efter detta ingen ro ? och hemska minnen bubblar upp till ytan. En otäck déjà-vu-upplevelse drabbar honom sedan när han ser något i en villaträdgård; döden har tagit plats i hans liv en gång förut.
Martin slits mellan två världar. Han bor kvar hos sin mamma, den lätt förståndshandikappade mattanten Ragnhild, fast han nästan är trettio. Och nu har han blivit tokkär i impulsiva Carro som har en åttaårig dotter och en spännande men komplicerad bakgrund. De håller på att flytta ihop, men Martin vågar inte berätta det för Ragnhild ? han anar hur hon kommer att reagera. Carro i sin tur oroar sig alltmer över den ansträngda relationen till exmaken Björn. Han är irriterad över Carros oförmåga att hålla sig till uppgjorda överenskommelser.
Allt det fina som byggts upp med Martin knakar i fogarna ? och rasar slutligen, när en person hittas mördad på parets gräsmatta.
Allt vad marken gömmer är en tät, psykologisk thriller om vad som händer när livslögner uppdagas och minnen av svåra trauman vaknar.
Annika Sjögren har tidigare skrivit Där ingen vind blåser (2007), Som glöd blir till aska (2008) och Ur havet stiger vågorna (2010).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sjögren Annika