Cowgirls (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
126
Utgivningsdatum
2013-04-25
Förlag
Galago
Illustratör/Fotograf
Karolina Bång
Dimensioner
215 x 145 x 15 mm
Vikt
223 g
SAB
Hci.016
ISBN
9789174411775
Cowgirls (häftad)

Cowgirls

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-04-25
179
Skickas inom 7-10 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Rosie möter Hobo-Jean när hon smyger ombord på ett rostigt godståg för att ta sig till sin lover som väntar i Kansas. Ju mer solen steker och tristessen på den lunkande tågvagnen ökar, desto mer tar lustarna över. När tåget stannar till vid en flod bestämmer de sig för att ta ett svalkande dopp. Det kalla vattnet förmår inte släcka den brinnande passionen när hungriga läppar möts och tillåts vandra över skälvande kroppar. Och rätt vad det är plockar Hobo-Jean fram en överraskning...
Karolina Bångs seriealbum Cowgirls är en samling erotiska serienoveller som utspelar sig i en westernvärld helt utan biologiska män. Det är berättelser om queera, lesbiska cowgirls som dansar linedance, spelar banjo, åker godståg, slåss, cruisar i parker och har väldigt, väldigt mycket sex. Deras värld är snuskig och utopisk med en feministisk och aktivistisk anda av att förändra stigmatiserade könsroller och ensidiga beskrivningar av vår världs kroppskultur.
Förutom de erotiska novellerna innehåller Cowgirls en avdelning med relevant folkbildning i stil med hur du bygger din egen strapon, BDSM för nybörjare, fist-fest eller vägar till en trekant. Det är politisk queerbuskis, erotik och humor som både peppar och uppviglar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Cowgirls
  2. +
  3. Bild & Bubbla. 210

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bild & Bubbla. 210 av Fredrik Strömberg, Nicolas Krizan, Øyvind Holen, Henry Sørensen, Nisse Lindberg (häftad).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »