Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2017-02-01
Förlag
Ordfront
Översättare
Edda Manga
Dimensioner
225 x 156 x 13 mm
Vikt
393 g
SAB
Ohja,Ohe
ISBN
9789174412482
Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid (häftad)

Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid

Häftad Svenska, 2017-02-01
450
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den feministiska rörelsens kraftsamling under det gångna året har varit enorm i Sverige och runt om i världen. I Malmö hölls en stor nordisk kvinnorättskonferens i juni och samtidigt samlades aktivister på Feministisk Festival i samma stad Malmö kokade av aktiviteter och engagemang. Med utgångspunkt i dagens breda feministiska rörelse och med nedslag från händelserna i Malmö presenteras en antologi över möjliga feministiska framtider. Flera framträdande personer har blivit inbjudna att reflektera och visionera kring hur denna framtid skulle kunna se ut, till exempel Cynthia Enloe, Tiina Rosenberg, Foujan Rouzbeh, Catherine MacKinnon, Amina Wadud, Paulina de los Reyes, Maud Eduards, Fakra Salimi och Katrine Kielos. Resultatet är en bok som är lika peppande, mångsidig och uppmanande som feminismen själv.

Rebecca Vinthagen och Edda Manga är redaktörer för All Set for Action som görs av Settings Normkreativa möjligheter, i samarbete med Feministiskt Perspektiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid
 2. +
 3. Utvägar : feministiska allianser för en solidarisk framtid

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utvägar : feministiska allianser för en solidar... av Edda Manga, Rebecca Vinthagen (inbunden).

Köp båda 2 för 621 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Edda Manga

 • Gudomliga uppenbarelser och demoniska samlag

  Edda Manga

  1791 häktas en ung kubanska som kallar sig själv för "monstret av extraordinär vällust". Hon fängslas och hennes texter hamnar i inkvisitionens arkiv över brott mot den rätta tron. Två hundra år senare hittar idéhistorikern Edda Manga av en slump ...

 • Glänta 1(2010) Vapen

  Pär Thörn, Michael Azar, Edda Manga, Klas Gustavsson, Nicola Bergström Hansen

  Det borde inte finnas några vapen; vapen är oumbärliga. Begränsande konventioner och deklarationer produceras i samma takt som svensk vapenexport bara ökar och ökar. Gläntas nya nummer speglar en motsägelsefullhet som verkar vara en del av vapnets...