Bunkern (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2013-01-18
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174414141

Bunkern E-bok

E-bok,  Svenska, 2013-01-18
29
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Påskhelgen närmar sig och Charlotta längtar efter ett avbrott från livet på banken i staden. Av en kollega får hon ett erbjudande om att åka ut till en gård med en nedlagd minkfarm och jobba några dagar. Lisa och Tomas, som också ska jobba där, är vänliga. Men det är något som inte riktigt stämmer. Charlotta trivs i vårvärmen, om det inte vore för den där lukten. Och att det är så svårt att sova.

Så en dag är Lisa försvunnen. Hon tycks uppslukad av den mörka skogen som omger farmen. Charlotta och Tomas ger sig ut för att leta men det dröjer inte länge innan de kommer ifrån varandra. Tills de återses vid bunkern ?

Hanna von Corswant debuterade med den uppmärksammade skräckromanen Barnflickan 2011. Nu är hon tillbaka med en svart skräckhistoria som undersöker landskapet som bebos av de nästan döda. Samtidigt är Bunkern en stor roman om sorg, ensamhet och kärlekstörst.

Hanna von Corswant har skapat en alldeles egen värld där nästan vad som helst kan hända ? och ändå tror man som läsare på vartenda ord, varenda död själ som talar till en.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hanna Von Corswant

  • Barnflickan

    Hanna Von Corswant

    Karin kommer som au pair till ett stort hus på den franska landsbygden. Hon har lämnat Sverige efter ett tragiskt dödsfall inom familjen, och tanken är att miljöombytet ska göra henne gott. Men ingenting blir som hon hoppats. Pojken hon skulle ta ...