Ta tåget (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2019-09-25
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174415551
Ta tåget (e-bok)

Ta tåget (e-bok)

På spåret genom historien, samtiden och framtiden

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-09-25
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Som hängiven resenär sedan tidigt 80-tal var Per J Andersson en av de första som vurmade för tåget. Äntligen har debatten hunnit ikapp. I Ta tåget tar han oss med genom tågets historia, via de tidiga järnvägarna, höghastighetstågens revolution och allt däremellan. Det är en personlig bok och på samma gång en historisk odyssé, en klimatbok och en hoppfull uppmaning att inte sluta resa bara göra det hållbart.

Per J Andersson är en av grundarna av resemagasinet Vagabond. Han har skrivit ett flertal guide- och reportageböcker, samt dokumentärromanen New Delhi Borås den osannolika berättelsen om indiern som cyklade till kärleken i Sverige, hittills översatt till tolv språk. Hans senaste bok, För den som reser är världen vacker, omfamnades av en enig kritikerkår.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Andersson Per J

  • För den som reser är världen vacker

    Andersson Per J

    Att resa är att utsätta sig för nya ljud, dofter och sedvänjor. Att resa är att lära sig att samma problem kan ha flera olika lösningar. I en tid då främlingsfientliga vindar blåser allt starkare är det viktigare än någonsin att vi prövar att se v...