Pojken på bron (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-10-30
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174416879
Pojken på bron (e-bok)

Pojken på bron E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-10-30
139
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Det var en gång en mycket intelligent pojke. I ett land förlamat av skräck. Människorna trodde att pojken kunde rädda dem, så de öppnade grindarna och skickade ut honom i den ödelagda världen. Där monstren fanns.

Tio år har gått sedan det ofattbara skedde. Sedan smittan spred sig som en löpeld och utplånade stad efter stad. Det enda som finns kvar därute är de andra. De hungriga.

I ett sista försök att finna ett botemedel ger sig några överlevande forskare ut på en farlig resa. Deras färdmedel är ett laboratorium på hjul, utrustat med pansar och vapen för att hålla undan horderna av hungriga som sätts i rörelse så fort de känner lukten av människa. Med ombord är också Ste phen Greaves, en femtonårig autistisk pojke med ovanligt hög intelligens. En dag gör de en chockerande upptäckt en grupp vilda barn som tycks vara hälften hungriga, hälften mänskliga. Kan barnen vara nyckeln till ett botemedel?

Pojken på bron är en fristående prequel till M.R. Careys bästsäljare Flickan med gåvorna (2016) som även blivit en hyllad film med Glenn Close i en av rollerna.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Pojken på bron. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 1 februari 2018

    För drygt ett år sedan så läste jag föregångaren till den här boken, Flickan med gåvorna. Jag tyckte att den boken var mycket, mycket bra, och den fick högsta betyget av mig. Här är en länk till min recension av den. (Såg sen även på filmen som baserades på boken, och även den var mycket bra. Länk här till mitt inlägg om filmen).

    Nu har jag läst uppföljaren till Flickan med gåvorna, som heter Pojken på bron. Boken är en prequel, och utspelar sig alltså före den första boken. Den är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner