Hopp (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-29
Förlag
Ordfront
ISBN
9789174417005
Hopp (e-bok)

Hopp (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-29
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vi lever i en orolig tid när utvecklingen inom världspoli tiken tycks absurd, klimatkata stroflarmen ljuder allt högre och klyftorna i samhället bara blir djupare. Därför ger vi nu ut Rebecca Solnits klassiska aktivistbok Hopp som aldrig tidigare kommit på svenska.

I Hopp fångar Rebecca Solnit de senaste 50 årens historia av aktivism och samhällelig förändring, från Berlinmurens fall till de världsomfattande demonstrationstågen mot kriget i Irak. Genom att lyssna till några av de senaste århundradets största tänkare, så som Woolf, Gandhi, Borges, Benjamin och Havel, formulerar Solnit en tidlös vision kring politisk förändring. Föratt orka fortsätta kämpa, menar Solnit, måste vi erkänna de enorma framsteg som gjorts tack vare enskilda personers engagemang, men också lära oss leva med att framtiden är osäker och att de direkta följderna av vårt handlande inte alltid är uppenbara. Hopp kräver handlingoch handling hopp och nu behövs denna samverkan mer än någonsin.

Hopp (Hope in the dark) utkom första gången 2004. I de helt nyskrivna för - och efteror den berättar Solnit om bokens uppkomst och om vägen till framtidstro och handling i ett samhälle som kan kännas både osäkert och skrämmande.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hopp