När himlen håller andan (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (234.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2020-02-11
Förlag
Ordfront förlag
ISBN
9789174417395
När himlen håller andan (ljudbok)

När himlen håller andan (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-02-11

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Kritikerhyllade deckarförfattaren Annika Sjögren är tillbaka med en ny spänningsroman!

Vanja förlorade sin sexåriga dotter i en olycka för några år sedan. Nu arbetar hon som elevassistent på en skola och tar en dag med sig ett barn hem. Det hela utvecklar sig till att bli mer än ett kort besök och ingen vet vart barnet tagit vägen.

Ella, en stilig 83-åring som rör sig i Härnösands finare kretsar, ruvar på en mörk hemlighet i sitt förflutna. På ålderns höst har hon börjat säga saker som hon kanske borde hålla tyst om.

Hennes förmögne sonson Philip kommer i kontakt med en ung kvinna som han är säker på är hans själsfrände och drömpartner. Men vad vill hon egentligen med deras relation? Dessa tre personers öden vävs samman i det oundvikliga slutet.

"En stilistiskt välsvarvad, relationsinriktad thriller" Malin Krutmeijer, Aftonbladet

"Genom hela boken lurar en lågmäld spänning som författaren skickligt eskalerar. (...) det är karaktärerna som bär boken. De är skickligt gestaltade och känns i allra högsta grad riktiga och levande." Nils Scherman, nissescherman.blogspot.com

Annika Sjögren är uppvuxen i Stockholm men bor numera i Härnösand. Hon har nyligen lämnat ett långt yrkesliv inom skolvärlden bakom sig. Tidigare har hon utgivit fyra kriminalromaner: Där ingen vind blåser (2007), Som glöd blir till aska (2008), Ur havet stiger vågorna (2010) och Allt vad marken gömmer (2012).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annika Sjögren